Εταιρεία πρότυπο

Διαβάστηκε από 4129 αναγνώστες

Τώρα έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε ή να προγραμματίσετε τη συντήρηση του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας σας στον ίδιο χώρο.

Η εταιρεία Η&Κ Α.Ε.Β.Ε Μιχελιδάκης - Νιράκης είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των εταιρειών Hyundai και KIA Motors, καθώς επίσης και των Honda, Ducati, Kawasaki, Kymco, Peugeot, Daelim και CFmoto. Στις τεράστιες εγκαταστάσεις της φιλοξενούνται οι αντιπροσωπείες και τα συνεργεία, ώστε να είναι το κέντρο για κάθε ανάγκη του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας σας.

Το εξειδικευμένο προσωπικό έχει ακολουθήσει όλες τις μετεκπαιδεύσεις και τα σεμινάρια που προβλέπονται από τον εισαγωγέα. Σκοπός του είναι η μέγιστη ικανοποίηση του πελάτη, τόσο κατά την αγορά του οχήματος, όσο και κατά τη συντήρησή του, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και χρησιμοποιώντας μόνο γνήσια ανταλλακτικά κι εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

 Θα βρείτε πλήρη γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών άμεσα και σε υψηλή διαθεσιμότητα που εγγυώνται την βέλτιστη λειτουργία και τη διάρκεια ζωής της μοτοσυκλέτας ή του αυτοκινήτου σας. Εκτός από τη συντήρηση του οχήματός σας, παρέχονται υπηρεσίες ηλεκτρολογείου, φανοποιείου και βαφείου.

Αυτό το διάστημα η Η&Κ Α.Ε.Β.Ε. είναι χορηγός στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ κάτω των 20 και στην ομάδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ του Ηροδότου, τοπική ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού, όπου βρίσκεται και η έδρα της.

Εταιρεία πρότυπο που τιμά το χώρο της μοτοσικλέτας και του αυτοκινήτου και αποδεικνύει περίτρανα ότι το «επιχειρείν» δεν έχει γεωγραφικό προσδιορισμό, αλλά δυνατούς επιχειρηματίες με ακόμα δυνατότερες στρατηγικές επιλογές. Η Κρήτη έχει στηρίξει για δεκαετίες την Η-Κ Α.Ε.Β.Ε και σίγουρα θα εξακολουθεί να το πράττει, γιατί οι υπηρεσίες και οι επιλογές που παρέχουν καλύπτουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη.


Για περισσότερες πληροφορίες:

Λεωφ. Ικάρου 11 & Αγίου Φανουρίου, Νέα Αλικαρνασσός, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ: 2810240 600
Λεωφ. Ικάρου 39, Νέα Αλικαρνασσός, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ: 2810 240 600

www.hkcars.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός