Ένα όνομα άρρηκτα συνδεδεμένο με τον κόσμο της μοτοσυκλέτας

Dell`Orto: Η εξέλιξη μιας εταιρείας ορόσημο

Διαβάστηκε από 3138 αναγνώστες

Με ιστορία σχεδόν 100 χρόνων, η Dell`Orto είναι σήμερα μια από τις κορυφαίες εταιρείες με συστήματα τροφοδοσίας και όχι μόνο μοτοσυκλετών και αυτοκινήτων. Διαβάστε πώς τα έχει καταφέρει…

Η ιταλική εταιρεία ξεκίνησε να φτιάχνει καρμπυρατέρ μοτοσυκλετών το 1933 και αμέσως έγινε η πρώτη επιλογή σημαντικών κατασκευαστών, όπως Moto Guzzi, Benelli και Piaggio, ενώ λίγα χρόνια αργότερα η σειρά των αλουμινένιων καρμπυρατέρ SS έκανε την εμφάνισή της σε αγωνιστικές μοτοσυκλέτες. Το 1960 άρχισε να κατασκευάζει προηγμένα συστήματα τροφοδοσίας αυτοκινήτων και έγινε προμηθευτής των Alfa Romeo, Ford, Lotus, Lancia και άλλων, ενώ η εξέλιξη νέων προϊόντων για μοτοσυκλέτες συνεχιζόταν με γοργούς ρυθμούς. Στις αρχές της δεκαετίας του `90 ξεκίνησε να κατασκευάζει ηλεκτρονικά συστήματα ψεκασμού και έκανε σημαντικά ανοίγματα προς τις αγορές της Κίνας και της Ινδίας. Το 2011 ήταν χρονιά ορόσημο για την εταιρεία, καθώς μετά από πολυετή έρευνα και σημαντικές επενδύσεις, δημιούργησε την ηλεκτρονική μονάδα διαχείρισης κινητήρα την οποία προμηθεύει αποκλειστικά στη Moto3.



Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η Dell`Orto της επιτρέπει να διαχειρίζεται γρήγορα και αποτελεσματικά τις παραγγελίες και μπορεί έτσι να ανταγωνίζεται πολύ μεγαλύτερες εταιρείες. Σε αυτό βοηθάει και η διατήρηση του κόστους χαμηλά, ακόμα και σε προϊόντα που κατασκευάζονται κατά παραγγελία, χωρίς να γίνεται καμιά παραχώρηση στην ποιότητα. Για να το πετύχει αυτό έχει επενδύσει εκατομμύρια σε αυτοματοποιημένες μονάδες παραγωγής, οι οποίες ελαχιστοποιούν τον παράγοντα του ανθρώπινου λάθους και αυξάνουν την παραγωγική ικανότητα της εταιρείας. Τέλος, συστηματικοί έλεγχοι ποιότητας σε όλη τη διάρκεια της παραγωγής διασφαλίζουν ότι το τελικό προϊόν πληροί τα στάνταρ της εταιρείας και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του πελάτη.            

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός