Παργινός - Βύνιος συνεργάζονται, εσύ κερδίζεις

Διαβάστηκε από 4211 αναγνώστες

Δύο κορυφαία και καταξιωμένα ονόματα του χώρου της μοτοσυκλέτας ενώνουν τις δυνάμεις του με στόχο το δικό σου όφελος. Δες εδώ πώς θα εξοικονομήσεις χρήματα.

 
Τα καταστήματα Moto Vinios και το εξουσιοδοτημένο συνεργείο Piaggio της Moto Parginos συνεργάζονται με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Με την αγορά κάθε καινούργιας μοτοσυκλέτας ή scooter των εταιρειών Piaggio, Aprilia, Vespa ή Gilera από τα καταστήματα Moto Vinios, έχετε έκπτωση 15% στα 3 πρώτα service από τη Moto Parginos.

Η τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί μέσα από την πολύχρονη ενασχόληση με τους αγώνες, αλλά και η εκπαίδευση των μηχανικών εγγυώνται ότι κάθε εργασία συντήρησης κι επισκευής γίνεται με γνώμονα τη μέγιστη ασφάλεια και αποδοτικότητα. Η Moto Parginos ανήκει στο επίσημο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργείων και συγκεκριμένα στο Prime Service της Ιταλικής εταιρείας. Αυτό αποτελεί από μόνο του ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα καθώς πρέπει να πληρούνται πολύ αυστηρές προϋποθέσεις προκειμένου ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο να πάρει την πιστοποίηση Prime. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι διενεργούν όλες τις απαραίτητες εργασίες, προκειμένου να διασφαλίζεται η καλή λειτουργία και η αξιοπιστία του οχήματος.     

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κωνσταντινουπόλεως 59
Τηλ: 2107628877
Email: motoparginos@yahoo.com
Facebook Page

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 19:00
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  • Διομηδης

    Πριν αρπαξετε την "ευκαιρια-εκπτωση" καντε ενα κοπο κ παρτε τηλ να ρωτησετε την αρχικη αξια του σερβις...μετα παρτε κ σε αλλον αντιπροσωπο καντε την αφαιρεση κ διαλεξτε.. Μ χει τυχει στο παρελθον να μ λενε εκτπωση και να ειναι καπελο στην αρχικη τιμη οποτε στο ταμειο αισθανοσουν οτι επαιρνες εκπτωση αλλα στην ουσια επαιρνες αερα..ευρω δεν γλιτωνες

      2

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός