Kabuto FF5V Viento Blue

Αποκτήστε ένα κορυφαίο κράνος στη μισή τιμή!

Διαβάστηκε από 5550 αναγνώστες

Επωφεληθείτε από τη μοναδική προσφορά του καταστήματος Ξύκης και αποκτήστε ένα από τα κορυφαία κράνη της Kabuto με 50% έκπτωση.

Το κατάστημα του Αχιλλέα Ξύκη δραστηριοποιείται στον χώρο της μοτοσυκλέτας από το 1975. Χάρη στην πολύχρονη εμπειρία έχει τη δυνατότητα να επιλέγει και να σας προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία από επώνυμα αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και αναβάτη, όπως κράνη, μπουφάν, μπότες, γάντια, βαλίτσες, σχάρες, αντικλεπτικά, ζελατίνες, καρίνες, βάσεις GPS και πολλά ακόμα είδη. Επίσης, παρέχονται υπηρεσίες επισκευής σχαρών και βαλιτσών, τοποθέτησης αξεσουάρ, αλλά και καθαρισμού, επισκευής και συντήρησης κρανών.

Η εταιρεία Ξύκης ανήκει στο επίσημο δίκτυο εξουσιοδοτημένων καταστημάτων που συνεργάζονται με την ελληνική αντιπροσωπία της Kabuto κι έχει τη δυνατότητα να σας προσφέρει μεγάλη ποικιλία σε μοντέλα της ιαπωνικής εταιρείας στη μισή τιμή. Έτσι, μπορείτε κι εσείς να αποκτήσετε πιο εύκολα από ποτέ ένα από τα παγκοσμίως αναγνωρισμένα κράνη και να μετακινήστε με ασφάλεια. Επισκεφθείτε άμεσα το κατάστημα Ξύκης για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Μιχαλακοπούλου 196, 115 27 Αθήνα
Τηλ.: 210 7779874
www.xikis.gr

Tags: ΚΡΑΝΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός