Αξιόπιστες και Προσιτές επιλογές στο Mototrade

Διαβάστηκε από 6440 αναγνώστες

Η εταιρία mototrade αποδεικνύεται ως μία από τις πιο ενεργές, καινοτόμες και σταθερές επιχειρήσεις του σήμερα. Εισάγει και εμπορεύεται μόνο αξιόπιστα brands, πολλά εξΆ αυτών ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος για όλη την Ελλάδα.

Σε έναν κόσμο που ο καταναλωτής εύκολα κρίνει δημόσια οτιδήποτε, σύντομα η εταιρία συνειδητοποίησε την ανάγκη ότι οι συνεργάτες της χρειάζονται κάτι πέρα από το απόλυτο φθηνό που απλά δεν δουλεύει και τους αφήνει εκτεθειμένους.

Έτσι από το 1978 κερδίζει συνεχώς έδαφος, καθώς έχει οργανωθεί αναλόγως θέτοντας έναν απλό στόχο: Να δημιουργεί μια ομάδα συνεργασιών όπου πελάτες και συνεργάτες επιτυγχάνουν μια ροή διανομής προϊόντων που είναι προσιτά αλλά παράλληλα αξιόπιστα, με σωστό design και ποιότητα, φτιάχνοντας έτσι την ομάδα που κερδίζει χαρούμενους πελάτες. Οπότε εισάγει και εμπορεύεται μόνο αξιόπιστα  brands, πολλά εξΆ αυτών ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος για όλη την Ελλάδα, π.χ. RACING BOY, UMA RACING, CARDINALS RACING, PROLINER, YYPANG και πολλά άλλα, με μεγάλη επιτυχία.

Με έδρα και αποθήκη στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης διανέμει τα προϊόντα πανελλαδικά. Το mototrade με χιλιάδες πελάτες σε όλη την Ελλάδα είναι συνεχώς σε εγρήγορση, με σκοπό την ανακάλυψη τάσεων, την συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών και εξυπηρέτησης.

Για περισσότερες πληροφορίες : 

MOTO TRADE MAVRIDIS 
Κατσιμιδου 10
57200 Λαγκαδας Θεσσαλονικης
 

ΤΗΛ  23940 23669 , www.mototrade.gr/index.php

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός