Αξεσουάρ και είδη βελτίωσης για τη δική σας μοτοσυκλέτα

Τεχογνωσία μέσα απο εμπλοκή σε αγώνες

Εμπειρία απο παγκόσμιους αγώνες

Απόλυτη εξειδίκευση Suzuki

Διαβάστηκε από 8330 αναγνώστες

Κάθε αναβάτης θέλει το καλύτερο για τη μοτοσυκλέτα του και όταν έρθει η ώρα της συντήρησης πρέπει να είναι σίγουρος ότι την εμπιστεύεται στα κατάλληλα χέρια.

Ο Κώστας Μάντης έχει υποστηρίξει, σαν αρχιμηχανικός της Suzuki ΕΛΛΑΣ, πολλούς Έλληνες αναβάτες σε αγώνες ελληνικών, αλλά και παγκόσμιων πρωταθλημάτων και κυπέλων, χαρίζοντάς τους σημαντικές διακρίσεις και τίτλους. Είναι το μοναδικό κατάστημα που προετοιμάζει αγωνιστικές μοτοσυκλέτες της εταιρείας.  Μπορείτε κι εσείς σας να βιώσετε την εμπειρία της συνεργασίας με έναν εξαιρετικό μηχανικό και την ομάδα του, κάνοντας μια επίσκεψη στην MRC Κ.Μάντης.

Το συνεργείο τους λειτουργεί, από το 1993, είναι εξουσιοδοτημένο στις μοτοσυκλέτες Suzuki και από το 2017 συνεχίζει να παρέχει υπηρεσίες συντήρησης μοτοσυκλετών της Ιαπωνικής εταιρείας, έχοντας  την πλήρη υποστήριξη και εκπαίδευση απευθείας από το κεντρικό portal της SUZUKI EUROPE. Αυτό σημαίνει απεμπλοκή από τα Ελληνικά γρανάζια της  γραφειοκρατίας, άμεση τεχνική ενημέρωση, συνεχή ανανέωση τεχνικού εξοπλισμού, και απευθείας επικοινωνία με ειδικούς μηχανολόγους και γνώστες του αντικειμένου. Οι πτυχιούχοι μηχανικοί παρακολουθούν συνεχώς σεμινάρια, ώστε να είναι ενημερωμένοι για όλες τις καινούργιες τεχνολογίες και να μπορούν να δώσουν λύσεις γρήγορα και αποτελεσματικά. Η εμπειρία, η τεχνογνωσία, οι υλικές υποδομές και η εμπλοκή τους σε αγώνες εγγυώνται την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στις χαμηλότερες τιμές. Όταν μιλάμε για την απόλυτη εξειδίκευση στις μοτοσυκλέτες Suzuki, εννοούμε την MRC Κ.Μάντης. 

Αν είστε κάτοχος Honda, Yamaha, Kawasaki, Suzuki ή Triumph, μπορείτε να προγραμματίσετε το σέρβις της μοτοσυκλέτας σας και να προμηθευτείτε ανταλλακτικά.   Από το 2009 είναι εξουσιοδοτημένο συνεργείο και κέντρο ανταλλακτικών των εταιρειών SYM, MODENAS και DAYTONA. Μπορείτε, ακόμα, να επιλέξετε αξεσουάρ, ελαστικά, λιπαντικά και είδη βελτίωσης μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και να κάνετε δυναμομέτρηση της μοτοσυκλέτας σας. Αν είστε λάτρης του ποδηλάτου, επισκεφτείτε το κατάστημα για να δείτε τα προϊόντα της  Clermont.

Μέσα από τη σελίδα του στο Facebook μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από πολλά όμορφα projects και να επικοινωνήσετε μαζί τους . Επίσης, η ιστοσελίδα τους, παρέχει μια ολοκληρωμένη εικόνα των διαθέσιμων προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Συνεργείο:
Λ. Μεσογείων 46 - Αμπελόκηποι, TK 11527

Κέντρο Ανταλλακτικών:
Λ. Μεσογείων 44 - Αμπελόκηποι, ΤΚ 11527

Τηλ & Fax: 210 7487092

http://www.mrckmantis.gr/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός