Χειροποίητες εξατμίσεις για την on - off σου

Διαβάστηκε από 4963 αναγνώστες

Είσαι κάτοχος on – off; Δώσε ξεχωριστή εμφάνιση και ήχο στη μοτοσυκλέτα σου με μια χειροποίητη εξάτμιση της Dragon Exhaust.

Οι on – off μοτοσυκλέτες είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στη χώρα μας όπως δείχνουν κάθε μήνα τα στοιχεία των ταξινομήσεων. Αυτό βέβαια, μόνο τυχαίο δεν είναι αφού πρόκειται για μοτοσυκλέτες που προσφέρουν πρακτικότητα και άνεση για αναβάτη και συνεπιβάτη, καταπίνουν με ευκολία τα χιλιόμετρα σε μακρινό ταξίδι ενώ δεν θα πουν «όχι» σε χωματόδρομο. Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε τον χορταστικό τους όγκο και την επιβλητική παρουσία τους, γίνεται αμέσως κατανοητό το γιατί έχουν κυριαρχήσει στους Ελληνικούς δρόμους.



Αν θέλεις η μοτοσυκλέτα σου να ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος οι 100% χειροποίητες εξατμίσεις της Dragon Exhaust είναι για εσένα. Κατασκευάζονται από ανοξείδωτο ατσάλι, ενώ υπάρχει η δυνατότητα χρήσης και εξωτικών υλικών όπως τιτάνιο και ανθρακόνημα ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Με μια υψηλής ποιότητας εξάτμιση όπως αυτές που δημιουργεί το εξειδικευμένο προσωπικό της Dragon Exhaust η μοτοσυκλέτα σας αποκτά μοναδική εμφάνιση, ξεχωριστό ήχο, ενώ αυξάνεται η ιπποδύναμη και μειώνεται και το συνολικό βάρος.



Οι επιθυμίες σου γίνονται πραγματικότητα στην Dragon Exhaust, αφού υπάρχει η δυνατότητα να τροποποιηθεί ο αριθμός των τελικών και το σημείο που αυτά θα τοποθετηθούν. Τέλος, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τους ελέγχους ΚΤΕΟ, καθώς όλες οι εξατμίσεις είναι εναρμονισμένες με τους κανονισμούς ρύπων και θορύβου. Δες με ένα κλικ εδώ, δείγμα της κορυφαίας δουλειάς που κάνει η Dragon Exhaust σε on - off μοτοσυκλέτες.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κηπουπόλεως 30, Αχαρναί 136 75
Τηλέφωνο: 210 51 49 989
E-mail: [email protected]
www.dragonexhaust.gr
Facebook Page

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός