Έτσι θα βελτιώσεις τη V-Strom σου!

Top προτάσεις βελτίωσης για V-Strom

Διαβάστηκε από 25935 αναγνώστες

Δες εδώ τις μοναδικές προσφορές σε πακέτα service, αλλά και αξεσουάρ από την MRC Κ. Μάντης, που θα μεταμορφώσουν την απόδοση και την εμφάνιση της μοτοσυκλέτας σου.

Η 25χρονη εμπειρία και η εξειδίκευση στις μοτοσυκλέτες της Suzuki, συναντά το Best Seller της Ιαπωνικής εταιρείας, V-Strom 650 σε έναν εκρηκτικό συνδυασμό! Η MRC Κ. Μάντης προσφέρει εξάτμιση τριών τετάρτων της κορυφαίας Akrapovic για V-Strom 650 `17 - `18 - `19 στην μοναδική τιμή των 750 ευρώ.

Στην τιμή περιλαμβάνεται η τοποθέτηση, αλλά και η δυναμομέτρηση πριν και μετά, ώστε να δείτε με αριθμούς τα οφέλη της εξάτμισης στη δική σας μοτοσυκλέτα. Το δυναμόμετρο τελευταίας τεχνολογίας της FUCHS μετράει με ακρίβεια ιπποδύναμη και ροπή στον τροχό χωρίς να μπορεί να δεχτεί «παρεμβάσεις».   

Επίσης, στην MRC Κ. Μάντης θα βρείτε τη γνήσια ποδιά κινητήρα αποκλειστικά για V-Strom 650 (μοντέλα 2017, 2018, 2019). Είναι διαθέσιμη σε μαύρο χρώμα με σαγρέ υφή και ένθετα λογότυπα «V-Strom» στα πλαϊνά. Δίνει μοναδική εμφάνιση στη μοτοσυκλέτα και προστατεύει αποτελεσματικά τον κινητήρα χάρη στις μεγάλες διαστάσεις της. Μπορείτε να την αποκτήσετε μόνο με 240,94 ευρώ και στην τιμή περιλαμβάνεται η τοποθέτηση.  



Η σωστή συντήρηση της μοτοσυκλέτας είναι σημείο κλειδί για την καλή της λειτουργία. Στην MRC Κ. Μάντης το γνωρίζουν και προσφέρουν τα γνήσια κιτ συντήρησης για V-Strom 650 2007 - 2011 σε μοναδικές τιμές για να κρατήσετε σε φόρμα την καλή σας.

  • Το πρώτο κιτ κοστίζει 65 ευρώ και περιλαμβάνει φίλτρο αέρα, μπουζί και φίλτρο λαδιού.
  • Το δεύτερο κιτ κοστίζει 95 ευρώ και περιλαμβάνει 3 λίτρα ημισυνθετικού λιπαντικού EXP 15W/50 της Bel – Ray, φίλτρο λαδιού, φίλτρο αέρα και μπουζί.
Μπορείτε κι εσείς σας να βιώσετε την εμπειρία της συνεργασίας με έναν εξαιρετικό μηχανικό και την ομάδα του, κάνοντας μια επίσκεψη στην MRC Κ. Μάντης, καθώς είναι το μοναδικό κατάστημα που προετοιμάζει αγωνιστικές μοτοσυκλέτες της εταιρείας. Το συνεργείο παρέχει υπηρεσίες συντήρησης μοτοσυκλετών της Suzuki, έχοντας την πλήρη υποστήριξη και εκπαίδευση απευθείας από το κεντρικό portal της SUZUKI EUROPE. Αυτό σημαίνει απεμπλοκή από τα Ελληνικά γρανάζια της γραφειοκρατίας, άμεση τεχνική ενημέρωση, συνεχή ανανέωση τεχνικού εξοπλισμού, και απευθείας επικοινωνία με ειδικούς μηχανολόγους και γνώστες του αντικειμένου. Οι πτυχιούχοι μηχανικοί παρακολουθούν συνεχώς σεμινάρια, ώστε να είναι ενημερωμένοι για όλες τις καινούργιες τεχνολογίες και να μπορούν να δώσουν λύσεις γρήγορα και αποτελεσματικά. Επίσης, στο κατάστημα επί της Μεσογείων, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ, λιπαντικά αλλά και ελαστικά.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Μιχαλακοπούλου 169, 11527, Αθήνα
Τηλ.: 210 7487092
www.mrckmantis.gr
Facebook Page
 
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα & Τετάρτη: 09:00 – 17:00
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 09:00 – 20:00
Σάββατο κλειστά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός