Βελτίωση: Εσύ θα την αφήσεις στη τύχη;

Διαβάστηκε από 22169 αναγνώστες

Η βελτίωση δεν είναι απλή υπόθεση. Δες τώρα πώς θα κάνεις αγνώριστη τη μοτοσυκλέτα σου χωρίς να θυσιάσεις την αξιοπιστία της.

Ο κλάδος της βελτίωσης είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένος στη χώρα μας και αν αποφασίσεις να βελτιώσεις τη μοτοσυκλέτα σου θα ακούσεις και θα δεις πολλά. Πως όμως μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα πάρεις τα αποτελέσματα που θέλεις μέσα από αξιόπιστες λύσεις και χωρίς να θυσιάσεις την εργοστασιακή αξιοπιστία; Για να αποφύγεις τις κακοτοπιές πρέπει να βρεις έναν εξειδικευμένο επαγγελματία που γνωρίζει ακριβώς τι κάνει και γιατί το κάνει.

Η Proimadis Performance βρίσκεται στον χώρο της βελτίωσης μοτοσυκλέτας περισσότερα από 15 χρόνια και οι έμπειροι μηχανικοί της γνωρίζουν τις ξεχωριστές ανάγκες μιας μοτοσυκλέτας, οπότε μπορούν να προτείνουν δοκιμασμένες και εγγυημένες λύσεις βελτίωσης που θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σου. Όλη αυτή η τεχνογνωσία πηγάζει από τους αγώνες dragster με τη Suzuki Hayabusa της Proimadis Performance να έχει κερδίσει πολλά πρωταθλήματα και να κατέχει σημαντικά ρεκόρ όλα αυτά τα χρόνια. Μάλιστα δεν είναι λίγοι οι αγωνιζόμενοι σε αυτή την κατηγορία αγώνων που επιλέγουν την Proimadis Performance για την προετοιμασία και την τεχνική υποστήριξη των μοτοσυκλετών τους.

Η εταιρεία αναλαμβάνει εξολοκλήρου τις εργασίες που απαιτούνται για τη βελτίωση μιας μοτοσυκλέτας καθώς και το κομμάτι που αφορά τα ηλεκτρολογικά. Τα αποτελέσματα πιστοποιούνται από το δυναμόμετρο που υπάρχει στις εγκαταστάσεις της Proimadis Performance, το οποίο μάλιστα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε θέλει να δυναμομετρήσει τη μοτοσυκλέτα του. Επίσης, οι μηχανικοί μπορούν να αναλάβουν το service ή την επισκευή της μοτοσυκλέτας σας χρησιμοποιώντας γνήσια ή επώνυμα after market ανταλλακτικά της επιλογής σας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Παπαρρηγοπούλου 54, Περιστέρι
Τηλ.: 210 5786040
Facebook Page

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 17:00

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός