Moto-Master: Οι ειδικοί στην κίνηση

Διαβάστηκε από 4101 αναγνώστες

Γνωρίστε τη γκάμα προϊόντων της Moto-Master και βελτιώστε τη μοτοσυκλέτα σας με γρανάζια και αλυσίδες υψηλής ποιότητας και αντοχής.

Το σύστημα κίνησης της μοτοσυκλέτας σου δεν σηκώνει πειραματισμούς. Όταν έρθει η ώρα της αντικατάστασης των εργοστασιακών γραναζιών και της αλυσίδας χρειάζεσαι αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις, ενώ αν τρέχεις σε αγώνες, το μειωμένο βάρος και η αυξημένη αντοχή είναι σύμμαχοί σου. Η Moto-Master προσφέρει μεγάλη ποικιλία από αλυσίδες και γρανάζια για κάθε χρήση, ακόμα και αγωνιστική. Ας τα γνωρίσουμε.
  
Αλυσίδες:  Χρυσή σειρά Velocity

  • V2:Premium ελαφριά αλυσίδα χαμηλής τριβής σχεδιασμένη για αγωνιστική χρήση Motocross. Βήμα: 415, 420, 428 και 520. Χωρίς O-ring, μειώνει την τριβή και αυξάνει την απόδοση της μοτοσυκλέτας.
  • V4: Aλυσίδα O-ring με διάρκεια ζωής έως και 2 φορές μεγαλύτερη, σχεδιασμένη για αγωνιστική χρήση Motocross και Enduro.
  • V6: Αλυσίδα X-ringμε διάρκεια ζωής έως και 2 φορές μεγαλύτερη, σχεδιασμένη για αγωνιστική χρήση Motocross και Enduro.

Πίσω γρανάζια αλουμινίου 7075 σε 4 χρωματισμούς



Κατασκευασμένο με τα υψηλότερα πρότυπα, από αλουμίνιο τύπου 7075-T6, πρόκειται για ένα από τα ελαφρύτερα γρανάζια στην αγορά και το "απόλυτο", αυτοκαθαριζόμενο γρανάζι για αγώνες Motocross και Enduro.

Πίσω γρανάζια Fusion σε 4 χρωματισμούς



Τα πίσω γρανάζια Moto-Master Racing Fusion συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα των σιδερένιων και των αλουμινένιων γραναζιών μαζί. Έχουν εξωτερικό δακτύλιο με δόντια από χάλυβα C45 και ελαφρύ εσωτερικό δίσκο από αλουμίνιο τύπου 7075-T6. Προσφέρουν διάρκεια ζωής 3 φορές μεγαλύτερη από τα αλουμινένια γρανάζια.

Γρανάζια εμπρός και πίσω σιδερένια

Τα εμπρός σιδερένια γρανάζια Moto-Master διαθέτουν οπές (τρύπες) για μικρότερο βάρος, είναι αυτοκαθαριζόμενα και προσφέρουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Τα οπίσθια σιδερένια γρανάζια Moto-Master με σχεδίαση για αγωνιστική χρήση έχουν διάρκεια ζωής 3 φορές μεγαλύτερη από τα αλουμινένια.

Στην eXTra Products Tassoulis θα βρείτε άμεσα διαθέσιμη όλη τη γκάμα της Moto-Master για να βελτιώσετε τη μοτοσυκλέτα τας και να την κάνετε ξεχωριστή.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Καλλιρρόης 55, Αθήνα
Τηλ.: 210 9213286
www.extraproducts.gr
Facebook Page

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα και Τετάρτη: 09:00 – 17:30
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00 – 20:00

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός