Top 5 αξεσουάρ για naked

Διαβάστηκε από 13245 αναγνώστες

Δες τώρα τα αξεσουάρ που θα σε βοηθήσουν να απογειώσεις τις δυνατότητες της γυμνής μοτοσυκλέτας σου.

Οι naked μοτοσυκλέτες κατέχουν σημαντικό μερίδιο της αγοράς και όχι άδικα. Συνδυάζουν την εντυπωσιακή, μυώδη εμφάνιση και τις επιδόσεις, με την ευκολία χειρισμών και το μικρό βάρος. Είναι ιδανικές για τις καθημερινές μετακινήσεις μέσα στην πόλη, ενώ η σπορ συμπεριφορά και η ευελιξία τους, μπορούν να προσφέρουν διασκέδαση στο επαρχιακό οδικό δίκτυο ή ακόμα και σε πίστα. Στη αγορά υπάρχουν πολλά αξεσουάρ που μπορούν να βελτιώσουν την πρακτικότητα και την εμφάνιση της μοτοσυκλέτας σου. Ας δούμε τα πιο δημοφιλή:

Ζελατίνα



Το μεγαλύτερη πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι αναβάτες γυμνών μοτοσυκλετών είναι η έλλειψη προστασίας από τον αέρα, που μπορεί να κάνει κουραστικά τα μακρινά ταξίδια με υψηλές ταχύτητες. Η λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι εύκολη και προσιτή. Πολλές εταιρείες με after market αξεσουάρ έχουν στην γκάμα τους ζελατίνες, ενώ είναι πολύ πιθανό να βρείτε και στον κατάλογο τον γνήσιων αξεσουάρ του κατασκευαστή. Τοποθετούνται εύκολα στη μάσκα της μοτοσυκλέτας και παρέχουν κάλυψη από τον αέρα, ενώ σε πολλές περιπτώσεις βελτιώνουν ακόμα περισσότερο την εμφάνιση.

Σαμάρια



Όπως όλες οι μοτοσυκλέτες, έτσι και η κατηγορία των γυμνών υστερούν στον τομέα των αποθηκευτικών χώρων. Η πιο διαδεδομένη λύση είναι τα σαμάρια. Τοποθετούνται στο πίσω μέρος, σε κάθε πλευρά της μοτοσυκλέτας και αυξάνουν την πρακτικότητά της. Για όποιον δεν θέλει να χαλάσει την εμφάνιση με μια ογκώδη κεντρική βαλίτσα, τα σαμάρια είναι  μια πολύ καλή επιλογή. Η χωρητικότητά τους μπορεί να φτάσει τα 35 λίτρα αλλά, συνήθως χρειάζονται κάγκελα ή μεταλλικές βέργες για τα στηριχτούν σωστά και να μην ακουμπούν στον πίσω τροχό. Είναι σημαντικό το βάρος να κατανέμεται ομοιόμορφα στα δυο σαμάρια για να μην επηρεάζεται η συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας.

Θερμαινόμενα γκρίπ



Τα χέρια σου είναι εκτεθειμένα στον κρύο αέρα το χειμώνα και δεν είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που αυτός γίνεται αισθητός ακόμα και αν φοράς χοντρά χειμερινά γάντια. Μια αποτελεσματική λύση για ζεστά χέρια κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες είναι τα θερμαινόμενα γκρίπ. Αντικαθιστούν τα ήδη υπάρχοντα χωρίς να επηρεάζουν την εμφάνιση της μοτοσυκλέτας και η εγκατάστασή τους είναι σχετικά εύκολη. Οι περισσότερες επιλογές της αγοράς δίνουν στον αναβάτη την δυνατότητα να διαλέξει μεταξύ διαφορετικών επιπέδων τη θερμοκρασία που επιθυμεί.

Προστατευτικά μανιτάρια



Η κίνηση μέσα στη πόλη κρύβει πολλούς κινδύνους και η πιθανότητα μιας πτώσης είναι υπαρκτή. Η άσχημη κατάσταση και η ολισθηρότητα των δρόμων, η πυκνή κίνηση και η στιγμιαία απροσεξία των υπόλοιπων χρηστών του δρόμου, θα μπορούσαν να είναι οι αιτίες μιας πτώσης. Τα μανιτάρια τοποθετούνται σε στρατηγικά σημεία σε κάθε πλευρά της μοτοσυκλέτας και στόχος τους είναι να την προστατεύσουν από τις εκτεταμένες ζημιές σε πλαστικά ή άλλα μέρη. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά στις στατικές πτώσεις ή σε αυτές με  μικρές ταχύτητες και δεν αφαιρούν πόντους από την εμφάνιση της μοτοσυκλέτας.

Παροχή ρεύματος



Μέσα στους αχανείς δρόμους της πόλης δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να χρειαστεί να πας σε μέρη που δεν έχει βρεθεί ξανά. Ένα σύστημα πλοήγησης μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμο, καθώς θα σε οδηγήσει γρήγορα στον προορισμό σου και δεν θα χάσεις χρόνο ψάχνοντας. Βέβαια ένα GPS χρειάζεται ρεύμα, οπότε μια θύρα USB ή παροχή ρεύματος 12v είναι απαραίτητη. Όμως, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για φόρτιση κινητού ή άλλης συσκευής, κάτι που μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο στη διάρκεια ενός ταξιδιού. Η εγκατάστασή τους δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη, αλλά είναι καλό να γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό.      

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός