Στήριξε με ασφάλεια το κινητό σου!

Η εταιρεία ΜΟΤΟ ΠΗΓΑΣΟΣ Ι. Π. ΚΕΪΣΟΓΛΟΥ ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσώπευση και διανομή των προϊόντων της κορυφαίας SP CONNECT στην Ελλάδα.

Το σύστημα SP CONNECT θεωρείτε μακράν το πιο γρήγορο ευπροσάρμοστο, ποιοτικό, σταθερό και ασφαλές σύστημα τοποθέτησης smartphone στον κόσμο, για εμφανή μεταφορά και χρήση κατά την διάρκεια της οδήγησης ή οποιασδήποτε άλλης δραστηριότητας.  Έχοντας εξουσιοδοτηθεί από την SP CONNECT η εταιρεία ΜΟΤΟ ΠΗΓΑΣΟΣ Ι. Π. ΚΕΪΣΟΓΛΟΥ, θα διαμορφώσει το επίσημο Πανελλαδικό δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων (Dealers) προσφέροντας τις ίδιες παροχές και τα προωθητικά πακέτα προϊόντων και προθηκών παρουσίασης με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που τα προσφέρει η ίδια η SP CONNECT στις χώρες που δραστηριοποιείτε άμεσα.



SP CONNECT είναι το εμπορικό λογότυπο (όνομα) του Αυστριακού διεθνούς εταιρικού ομίλου SP United Holding AG. Ο όμιλος διαθέτη γραφεία, αποθήκες και μονάδες παραγωγής στην Γερμανία, την Αυστρία, τη Σλοβακία, την Κίνα και τις ΗΠΑ. Ο Αυστριακός ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος, Thomas Krenn, ίδρυσε την πρώτη εταιρεία στο Birgel της Γερμανίας το 1988 παράγοντας συνδέσμους για snowboard. Σχεδόν τριάντα χρόνια αργότερα, οι SP Bindings εξακολουθούν να κυκλοφορούν στην αγορά και να απολαμβάνουν μεγάλη δημοτικότητα.



Η κύρια δραστηριότητα της  εταιρείας στην Γερμανία είναι ο σχεδιασμός και η κατασκευή ειδικών εργαλείων και εξαρτημάτων με χύτευση και έγχυση. Το αποτέλεσμα αυτής της εξειδίκευσης και της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων έχει καθιέρωση την εταιρεία ως κύριο προμηθευτή της αυτοκινητοβιομηχανίας τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Από το 2002, τα προϊόντα της SP CONNECT, SP Bindings και της μάρκας αξεσουάρ Actioncam και SP Gadgets παράγονται στο νέο εργοστάσιο της εταιρείας στην Κίνα.  Από εκεί, αποστέλλονται σε διανομείς σε 70 χώρες και σε 5 ηπείρους.



Τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα εγγυώνται πάντοτε η τεχνογνωσία της γερμανικής εταιρείας και η σταθερά εσωτερική παραγωγή. Η  διοικητική έδρα της εταιρίας βρίσκεται στην Βιέννη από τα μέσα της δεκαετίας του `90. Εδώ, οι πωλήσεις, η ανάπτυξη προϊόντων, ο σχεδιασμός, η τεχνολογία, το μάρκετινγκ και η διεθνής προμήθεια όλων των εμπορικών σημάτων SP είναι ενοποιημένα.



Έπειτα από εκτεταμένη έρευνα και ανάπτυξη, το SP CONNECT, θεωρείτε μακράν το πιο γρήγορο ευπροσάρμοστο, ποιοτικό, σταθερό και ασφαλές σύστημα τοποθέτησης smartphone στον κόσμο από το 2016 που ξεκίνησε να παράγεται. Το βασικότερο - κυρίαρχο τμήμα της σειράς προϊόντων είναι η θήκη του κινητού (Case Phone), μία προστατευτική, λεπτή και πολύ-λειτουργική θήκη πολυτελείας με κορυφαία ποιότητα κατασκευής και με ενσωματωμένο τον μηχανισμό προσαρμογής σε βάση στήριξης. Το ασφαλές σύστημα περιστροφής 90 μοιρών για το κλείδωμα μαζί με την γρήγορη και απλή τοποθέτηση, δημιουργεί σχεδόν απεριόριστες εφαρμογές. Αυτές ενισχύονται από ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο βάσεων στήριξης  (mounts) και αξεσουάρ. Η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων, σε συνδυασμό με ένα μεγάλο αριθμό αθλημάτων, αναψυχής και καθημερινών δραστηριοτήτων, ανοίγει έναν απεριόριστο αριθμό πιθανών συνδυασμών.



Όπως για χρήση στην μοτοσυκλέτα, το αυτοκίνητο, το ποδήλατο είτε αγωνιστικό ή βουνού, beach cruiser, snowboard, βάρκα, τρέξιμο, γκολφ ή οτιδήποτε άλλο - η SP CONNECT διαθέτει την λύση για την στήριξη του smartphone τηλεφώνου σας. Το σύστημα SP CONNECT διατίθεται παγκοσμίως με ενιαίο τιμοκατάλογο λιανικής από τα μεγαλύτερα και σπουδαιότερα καταστήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΜΟΤΟ ΠΗΓΑΣΟΣ Ι. Π. ΚΕΪΣΟΓΛΟΥ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ & ΕΜΠΟΡΙΑ
ΔΙΚΥΚΛΩΝ, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΡΕΤΣΙΝΑ 52, 18540 ΠΕΙΡΑΙΑΣ
 
FAX:                 +30 210 4125956
E-MAIL:            [email protected]
WEB SITE:       www.motopegasus.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός