Οι προσφορές της Bering συνεχίζονται

Διαβάστηκε από 2201 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/2/2019

Δες εδώ τις μεγάλες εκπτώσεις που κάνει η Spiliotis σε best seller γυναικεία μπουφάν της Bering για να εξοπλιστούν οι φίλες της μοτοσυκλέτας.

 
Η Bering κατέχει ηγετική θέση στον χώρο της ένδυσης αναβάτη, αφού από το 1951 κατασκευάζει ποιοτικά προϊόντα από υψηλής τεχνολογίας υλικά, που διακρίνονται για την απόδοσή τους στις χαμηλές θερμοκρασίες και τη δυνατότητα να απωθούν το νερό. Η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη προσοχή στο σχεδιασμό με στόχο την άνεση του αναβάτη, αλλά και την όμορφη εμφάνιση. Φυσικά, η προστασία είναι σε πρώτο πλάνο και για αυτό φροντίζουν τα πιστοποιημένα προστατευτικά που χρησιμοποιούνται σε όλα τα ρούχα της. Η γκάμα της περιλαμβάνει ανδρικά και γυναικεία μπουφάν, γάντια, αλλά και υποδήματα.

Η Spiliotis σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε κι εσείς ένα κορυφαίο γυναικείο μπουφάν της Bering σε χαμηλότερη τιμή. Οι νέες τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

Lady Nina: Από 325 ευρώ, μόνο 240 ευρώ
Lady Rafal: Από 429 ευρώ, μόνο 256 ευρώ
Lady Βikini (σε μαύρο ή λαδί): Από 227 ευρώ, μόνο 158 ευρώ
Lady Sofia: Από 205 ευρώ, μόνο 160 ευρώ
Summer Lady Florida: Από 169 ευρώ, μόνο 135 ευρώ


Και αυτά είναι μόνο μερικά από τα προϊόντα της Bering που είναι σε προσφορά, καθώς «τρέχουν» εκπτώσεις και στα υπόλοιπα είδη της εταιρείας. Δείτε όλες τις προσφορές σε είδη ένδυσης αναβάτη και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας με ένα κλίκ στο www.spiliotis.gr ή επισκεφτείτε το ολοκαίνουργιο κατάστημα επί της οδού Θηβών στο Περιστέρι.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Θηβών 129, Περιστέρι 12136
Τηλ.: 2105763427
www.spiliotis.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός