Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού

Διαβάστηκε από 5452 αναγνώστες

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο μεγάλος διαγωνισμός του Moto Accessories με δώρο ένα κορυφαίο carbon κράνος της HJC.

Κάθε προσδοκία ξεπέρασαν οι συμμετοχές στον μεγάλο διαγωνισμό του Moto Accessories, η απήχηση του οποίου έφτασε τις 180.000, με αναβάτες από όλη την Ελλάδα να διεκδικούν το κράνος RPHA 11 της HJC απο το motorparts.com.gr. Ο τυχερός νικητής που θα αποκτήσει αυτό το κορυφαίο carbon κράνος είναι ο:
 
  • Θέμης Κατράνης απο Πέραμα

Το κέλυφος του RPHA 11 είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, όπως ίνες άνθρακα (Carbon: Hexagonal Carbon), αραμιδίου, γυαλιού και ιβριδικό ύφασμα carbonio-γυαλιού. Το αποτέλεσμα είναι ένα πολύ ανθεκτικό και εξαιρετικά ελαφρύ (μόλις 1300 +/-50 γραμμάρια) εξωτερικό περίβλημα. Διαθέτει ρυθμιζόμενους αεραγωγούς για βέλτιστη κυκλοφορία του αέρα και αφαιρούμενη, πλενόμενη και αντιαλλεργική εσωτερική επένδυση. Είναι εφοδιασμένο με αποσπώμενα μαξιλάρια με τεχνολογία quick release για εύκολη και γρήγορη αφαίρεση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και ειδικά αυλάκια για υποδοχή γυαλιών.

Η ζελατίνα του παρέχει 99,9% προστασία UV και ο απλός και ασφαλής μηχανισμός στερέωσης σας επιτρέπει να την αφαιρέσετε και να την αντικαταστήσετε σε δευτερόλεπτα. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται δεύτερη φιμέ ζελατίνα και pinlock αντιθαμβωτική μεμβράνη. Διαθέτει αεροδυναμικά χαρακτηριστικά  εξελιγμένα στην αεροσήραγγα της HJC, με την επανασχεδιασμένη αεροτομή πίσω να εξασφαλίζει σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες.

Ευχαριστούμε θερμά το motorparts.com.gr για την ευγενική χορηγία του κράνους, καθώς και όλους όσους συμμετείχαν στο διαγωνισμό.

Tags: ΚΡΑΝΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός