Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού

Διαβάστηκε από 4729 αναγνώστες

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο μεγάλος διαγωνισμός του Moto Accessories με δώρο ένα κορυφαίο κράνος της Nolan.

Οι συμμετοχές στον διαγωνισμό του Moto Accessories, η απήχηση του οποίου έφτασε τις 200.000, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, με αναβάτες απο όλη την Ελλάδα να διεκδικούν το μοναδικό αυτό δώρο. Ο μεγάλος τυχερός που κερδίζει ένα Nolan N100-5 Consistency αξίας 415 ευρώ είναι ο:

  • Γιάννης Λιούμπινος από Θεσσαλονίκη

Το Ν100-5 Consistency είναι το κορυφαίο ανοιγόμενο κράνος της Nolan, που ξεχωρίζει χάρη στον κομψό σχεδιασμό και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Διαθέτει αφαιρούμενη επένδυση Clima Comfort κατασκευασμένη από μικρο-διάτρητο ύφασμα δυο πυκνοτήτων και χάρη στο εξελιγμένο σύστημα αεραγωγώνπου διαθέτει, φροντίζει για τον έλεγχο της θερμοκρασίας στο εσωτερικό του. Η ανθεκτική, αντιχαρακτική ζελατίνα έχει υποδοχές για αντιθαμβωτική μεμβράνη Pinlock, ενώ εσωτερικά υπάρχει φιμέ ζελατίνα, η θέση της οποίας μπορεί να ρυθμιστεί. Η μικρομετρική πόρπη φροντίζει για το ασφαλές κούμπωμα του κράνους και φυσικά διαθέτει όλες τις απαραίτητες αναμονές για το σύστημα ενδοεπικοινωνίας N-Com.

Ευχαριστούμε θερμά τη εταιρεία Μπαξεβάνης Moto για την ευγενική χορηγία του κράνους, καθώς και όλους όσους συμμετείχαν στο διαγωνισμό.
 

Tags: ΚΡΑΝΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός