Ντύσου από πάνω μέχρι κάτω με 500 ευρώ

Διαβάστηκε από 4392 αναγνώστες

Δες τώρα πώς θα αποκτήσεις πλήρη και επώνυμο προστατευτικό εξοπλισμό, χωρίς να πληρώσεις μια περιουσία.

Ο προστατευτικός εξοπλισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι του μοτοσυκλετιστή και η επιλογή δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Δεν χρειάζεται όμως απαραίτητα, να ξοδέψεις μια περιουσία προκειμένου να είσαι σωστά ντυμένος. Στην αγορά υπάρχουν πολλά value for money επώνυμα προϊόντα και μπορείς να επωφεληθείς, αρκεί να αφιερώσεις λίγο χρόνο στην αναζήτησή τους. Το Moto Accessories «ξεψαχνίζει» τα ηλεκτρονικά καταστήματα των μεγαλύτερων εταιρειών του χώρου και επιλέγει για εσένα, όχι τις πιο φθηνές, αλλά τις πιο συμφέρουσες επιλογές, σε ένα πακέτο πλήρους εξοπλισμού με συνολικό κόστος  500 ευρώ (στην περίπτωση που αγοραστούν όλα μαζί). Το πακέτο περιλαμβάνει επώνυμα και υψηλής ποιότητας κράνος, μπουφάν, παντελόνι και γάντια. Ας τα δούμε αναλυτικά:

Κράνος



Airoh Storm Color Black Matt
Τιμή: 160 ευρώ

Το Storm ανήκει στην κατηγορία των full face κρανών της Airoh και είναι ιδανικό για όλες τις συνθήκες οδήγησης τόσο εντός, όσο και εκτός πόλης. Το κέλυφός του είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό θερμοπλαστικό υλικό και διαθέτει προηγμένο σύστημα εξαερισμού με αεραγωγούς στο εμπρός και το πίσω μέρος, για ρύθμιση της θερμοκρασίας στο εσωτερικό του, ενώ είναι εφοδιασμένο με αφαιρούμενη και πλενόμενη εσωτερική επένδυση. Η αντιχαρακτική ζελατίνα έχει αναμονή για αντιθαμβωτική Pinlock μεμβράνη και «κλειδώνει» σε δυο θέσεις, για να μην υπάρχει πιθανότητα να ανοίξει από τον αέρα και στο εσωτερικό του υπάρχει φιμέ ζελατίνα, για να μη χρειάζεται να φοράτε γυαλιά ηλίου. Το κλείσιμό του γίνεται με σύστημα quick-release και το βάρος του είναι 1420 γραμμάρια.

Μπουφάν

Dainese Air Flux D1 Tex Black
Τιμή: 163 ευρώ

Το Dainese Air-Flux D1 ανεβάζει τον πήχη στην κατηγορία των καλοκαιρινών μπουφάν, χάρη στα υφάσματα τελευταίας τεχνολογίας Boomerang, Quick Dry και Mesh. Το διάτρητο και παράλληλα ισχυρό πλέγμα υφάσματος, βελτιώνει κατά πολύ την κυκλοφορία του αέρα και γίνεται ο απόλυτος σύμμαχος του αναβάτη τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες. Τα υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένο προσφέρουν εξαιρετική αντοχή στο σκίσιμο και την τριβή. Διαθέτει εσωτερική αντι-ιδρωτική φόδρα Sanitized, προστατευτικά CE EN 1621.1 σε ώμους και αγκώνες, καθώς και αναμονή για προστατευτικό πλάτης. Για την απόλυτη εφαρμογή στο σώμα του αναβάτη φροντίζουν οι ιμάντες σύσφιξης σε μέση και καρπούς. Στο εξωτερικό του υπάρχουν 2 τσέπες και ανακλαστικά σημεία που βοηθούν στο να γίνεται εύκολα ορατός ο αναβάτης από τους άλλους χρήστες του δρόμου.

Παντελόνι

Dainese Amsterdam Black
Τιμή: 168 ευρώ


Το Amsterdam της Dainese είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό ύφασμα Cordura, σχεδιασμένο να προσφέρει άνεση και προστασία από το νερό της βροχής. Διαθέτει πιστοποιημένα EN 1621.1 προστατευτικά σε γόνατα, αφαιρούμενη εσωτερική από microfleece, αλλά και θερμοπροστατευτική αδιάβροχη μεμβράνη. Είναι εφοδιασμένο με φερμουάρ σύνδεσης με μπουφάν και ρυθμίζεται στην περιοχή της μέσης, ενώ φέρει και 2 εξωτερικές τσέπες.

Γάντια

Rev`IT Striker 2
Τιμή: 63 ευρώ


Τα Striker 2 της Rev`it είναι ιδανικά για χρήση εντός κι εκτός δρόμου. Έχουν μικρό βάρος και συνδυάζουν ιδανικά την άνεση με την προστασία. Είναι κατασκευασμένα από δέρμα, το οποίο είναι διάτρητο σε πολλά σημεία για την καλύτερη δυνατή διαπνοή, ενώ για την προστασία του αναβάτη φροντίζουν τα σκληρά προστατευτικά 3D SEESOFT στις αρθρώσεις αλλά και οι ενισχύσεις στην παλάμη, τον αντίχειρα και το πάνω μέρος των δακτύλων. Διαθέτουν ελαστικά σημεία στον καρπό για μεγαλύτερη άνεση και κλείνουν με Velcro για τέλεια εφαρμογή. Το υλικό στον δείκτη και τον αντίχειρα κάνει εύκολη τη χρήση τους με οθόνες αφής, ενώ στα μικρά δάκτυλα υπάρχουν ανακλαστικά σημεία.

Αυτά και πολλά ακόμα είδη ένδυσης αναβάτη και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας, θα βρείτε στο www.bikerspoint.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός