Κράνος Hebo με δώρο κιτ φωτισμού LED

Διαβάστηκε από 4095 αναγνώστες

Απόκτησε σήμερα ένα εντυπωσιακής σχεδίασης ανοικτό κράνος Hebo Trial Zone 5 και πάρε δώρο σένσορα φρένων και κιτ LED φωτισμού για το κράνος.

Μια μοναδική καλοκαιρινή προσφορά σε περιμένει στην eXTra Products Τασούλης. Κάνε δικό σου ένα ανοικτό κράνος Trial Zone 5 της Hebo και πάρε δώρο το σύστημα LED φωτισμού του και τον σένσορα των φρένων που το ενεργοποιεί. Όλα τα κράνη ZONE 5 (T-NINE, PURSUIT & MONOCOLOR) είναι κατασκευασμένα από υλικό ABS, έχουν αεραγωγούς εμπρός-πίσω-επάνω-πλάι, μικρομετρικό κούμπωμα, αφαιρούμενη εσωτερική επένδυση με αντιβακτηριακή επεξεργασία, αποσπώμενο γείσο, βάρος 1100 - 1150 gr και είναι εγκεκριμένα σύμφωνα με την  Ευρωπαϊκή Οδηγία 22-05. Ο σχεδιασμός τους και το χαμηλό βάρος τα καθιστά ιδανικά για τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ το σύστημα φωτισμού αυξάνει κατακόρυφα τα επίπεδα ασφάλειας του αναβατη.



Αποκτήστε το δικό σας Hebo Trial Zone 5 με 122,80 ευρώ για τα μονόχρωμα και 148,70 ευρώ για αυτά με τα γραφικά και πάρτε δώρο τον σένσορα των φρένων και το σύστημα φωτισμού LED αξίας 60 ευρώ.
Το κιτ φωτισμού επιτρέπει στον οδηγό να επιλέξει να έχει τα φώτα μόνιμα αναμμένα ή να τα κάνει να αναβοσβήνουν ενώ ο σένσορας συνεργάζεται με τα φώτα μέσω bluetooth και τα ενεργοποιεί όταν ο αναβάτης πατήσει το φρένο.

Η προσφορά της eXTra Products Τασούλης ισχύει για τους 12 πρώτους αναβάτες που θα επιλέξουν ένα Hebo Trial Zone 5 (T-NINE, PURSUIT ή MONOCOLOR).

Για περισσότερες πληροφορίες:
Καλλιρρόης 55, Αθήνα
Τηλ.: 210 9213286
www.extraproducts.gr
Facebook Page

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα και Τετάρτη: 09:00 – 17:30
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00 – 20:00

Tags: ΚΡΑΝΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός