HJC CS-15 TRION MC5-SF

Κέρδισε ένα full face κράνος HJC

Διαβάστηκε από 12733 αναγνώστες

Κάνε like και share στον νέο διαγωνισμό του Moto Accessories και διεκδίκησε ένα κορυφαίο κράνος HJC από το Rider`s Market.

Η μηχανή αναζήτησης του Moto Accessories έφτασε να φιλοξενεί 80.000 προϊόντα και για τις επόμενες 10 εβδομάδες το γιορτάζουμε δίνοντας κάθε βδομάδα και ένα διαφορετικό δώρο. Ξεκινάμε με ένα υψηλής ποιότητας κράνος HJC CS-15 TRION MC5-SF, προσφορά του www.ridersmarket.gr.

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό, κάντε LIKE στη σελίδα του Moto Accessories στο facebook και στη δημοσίευση του διαγωνισμού, κοινοποιήστε τον διαγωνισμό στους φίλους σας (τη συγκεκριμένη ανάρτηση) και τέλος συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε ΕΔΩ.

Το CS-15 της HJC είναι ένα full face κράνος κατασκευασμένο από Advanced Polycarbonate Composite που συνδυάζει το χαμηλό βάρος με την υψηλή αντοχή. Το εσωτερικό του έχει σχεδιαστεί με στόχο την άνεση, οπότε είναι ιδανικό όχι μόνο για την καθημερινή μετακίνηση μέσα στην πόλη, αλλά και για ταξίδια. Το σύστημα εξαερισμού του είναι τελευταίας τεχνολογίας και έχει διπλούς αεραγωγούς επάνω και κάτω στο μπροστινό μέρος, οι οποίοι διοχετεύουν τον αέρα στα εσωτερικά κανάλια μέχρι τους απαγωγούς στο πίσω μέρος.

Η εσωτερική, αντιαλλεργική επένδυση Nylex αφαιρείται εύκολα και μπορεί να πλυθεί για να είναι πάντα φρέσκια και καθαρή. Το CS-15 είναι εξοπλισμένο με διάφανη ζελατίνα με 95% προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και αφαιρείται πανεύκολα χάρη στο σύστημα RapidFire. Το κούμπωμά του γίνεται με σύστημα quick release και το βάρος του είναι 1600 γραμμάρια.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 22 Οκτωβρίου και το όνομα του νικητή θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Moto Accessories, παράλληλα με την ενημέρωσή του τηλεφωνικά και μέσω e-mail.
 
Καλή επιτυχία σε όλους!
 
Link για να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας ΕΔΩ
Link της σελίδας στο Facebook

Tags: ΚΡΑΝΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός