Καλοκαιρινό μπουφάν AGVpro Safari 45 ευρώ φθηνότερα

Διαβάστηκε από 3276 αναγνώστες

Δείτε εδώ τη νέα χαμηλότερη τιμή του καλοκαιρινού jacket Safari της AGVpro και αποκτήστε το πιο εύκολα από ποτέ.

Το toofast.gr γνωρίζει πολύ καλά ότι το μπουφάν είναι αναπόσπαστο κομμάτι του εξοπλισμού αναβάτη, ενώ οι ανάγκες που πρέπει αυτό να καλύπτει τους καλοκαιρινούς μήνες, είναι ιδιαίτερες. Θα πρέπει όχι μόνο να προστατεύει αποτελεσματικά τον αναβάτη, αλλά και να τον κρατά δροσερό. Αν θέλεις κι εσύ ένα επώνυμο και ποιοτικό καλοκαιρινό μπουφάν, το toofast.gr έχει την καλύτερη προσφορά για εσένα: Απόκτησε σήμερα το Safari της AGVpro με 120 ευρώ αντί της αρχικής τιμής των 165 ευρώ.


Το Safari είναι ένα καλοκαιρινό μπουφάν με μεγάλα διάτρητα τμήματα στον θώρακα, τα μανίκια και την πλάτη, που επιτρέπουν στον αέρα να περάσει, καθιστώντας το ιδανικό για τους θερινούς μήνες που οι θερμοκρασίες είναι ιδιαίτερα υψηλές. Διαθέτει πιστοποιημένα προστατευτικά σε ώμους, αγκώνες και πλάτη που φροντίζουν για την ασφάλεια του αναβάτη, χωρίς να περιορίζουν τις κινήσεις του. Στα μανίκια και τη μέση υπάρχει ρυθμιζόμενο κλείσιμο για καλύτερη εφαρμογή, ενώ ρυθμιζόμενο είναι και το κούμπωμα στο κολάρο, όπου υπάρχει και μαλακό σφουγγαράκι.



Το Safari διαθέτει αφαιρούμενη, αδιάβροχη, εσωτερική επένδυση που θα κρατήσει στεγνό τον αναβάτη σε μια ξαφνική καλοκαιρινή μπόρα, ενώ τα ανακλαστικά επιθέματα της 3Μ κάνουν πιο ορατό τον αναβάτη τη νύχτα.

Θα το βρείτε άμεσα διαθέσιμο στο www.toofast.gr
τηλ.: 210-9969793

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός