Αντιμετώπισε αποτελεσματικά τη ζέστη.

Καλοκαιρινές προσφορές Bering

Διαβάστηκε από 2739 αναγνώστες

Η ολοκαίνουργια καλοκαιρινή συλλογή της Bering είναι διαθέσιμη από τη Σπηλιώτης Α.Ε.

Η ζέστη έχει ήδη κάνει την εμφάνισή της και αν δεν έχεις προμηθευτεί ακόμα καλοκαιρινό εξοπλισμό, τώρα είναι η ευκαιρία να το κάνεις. Στη Σπηλιώτης Α.Ε. θα βρεις την καινούργια συλλογή με είδη ένδυσης αναβάτη και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας της κορυφαίας Bering. Τα προϊόντα της εταιρείας χαρακτηρίζονται από τα μεγάλα επίπεδα άνεσης και ασφάλειας που παρέχουν, ενώ η υψηλή ποιότητα συνδυάζεται με την προσιτή τιμή.

Η νέα καλοκαιρινή γκάμα περιλαμβάνει μπουφάν, παντελόνια, μποτάκια, γάντια, σακίδια, βαλιτσάκια, σαμάρια και άλλα είδη, που θα σου επιτρέψουν να εξοπλιστείς πλήρως και να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τη ζέστη. Θα βρείτε όλα τα προϊόντα διαθέσιμα στο www.spiliotis.gr, στο www.no-limits.gr και σε όλο το δίκτυο συνεργατών της Σπηλιώτης Α.Ε.

Και μην ξεχνάτε ότι σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος θα βρείτε πλήρη σειρά ανταλλακτικών της Yamaha. Με σεβασμό στο σύγχρονο μοτοσικλετιστή που απαιτεί την πλήρη κάλυψή του, φροντίζουν να διαθέτουν ακόμα και τα πιο σπάνια σε ζήτηση εξαρτήματα κάθε μοτοσυκλέτας. Μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το κατάστημα ή ακόμα να σας σταλούν με αντικαταβολή προς όλες τις περιοχές της Ελλάδας. Για τους επαγγελματίες του χώρου η εταιρεία παρέχει δυνατότητα χονδρικής αγοράς σε όλα τα διαθέσιμα προϊόντα της Yamaha.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Σπηλιώτης Α.Ε.
Θηβών 129, Περιστέρι
Τηλ.: 210 5763427, 210 5777906

No Limits
Καλλιρρόης 47, Αθήνα
Τηλ.: 210 9219978

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός