Kabuto Aeroblade V

Επαναπροσδιορίζοντας τα sport – touring κράνη

Διαβάστηκε από 4068 αναγνώστες

Το πολυαναμενόμενο Aeroblade V της Ιαπωνικής Kabuto έφτασε στη Moto PETSAS και σε περιμένει να το αποκτήσεις σε ειδική τιμή γνωριμίας.

Τα κράνη της Kabuto βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων στην Ιαπωνία και όχι άδικα αφού πρόκειται για κορυφαίας ποιότητας και αισθητικής προϊόντα που ενσωματώνουν καινοτόμες και διεθνώς πατενταρισμένες τεχνολογίες με γνώμονα την ασφάλεια, την άνεση και την άριστη εφαρμογή.



Το νέο Aeroblade V τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας των sport - touring κρανών της Kabuto διαθέτοντας όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά και τα υψηλά standards που πρέπει να πληροί ένα κράνος αυτής της κατηγορίας. Για το κέλυφός του έχουν χρησιμοποιηθεί 5 στρώσεις από fiberglass και οργανικές ίνες υψηλής αντοχής, ενώ είναι διαθέσιμο σε 4 διαφορετικά μεγέθη κελύφους από XS μέχρι ΧΧL. Όπως και το κορυφαίο αγωνιστικό κράνος FF-5V της Ιαπωνικής εταιρείας, διαθέτει το πατενταρισμένο σύστημα σταθεροποίησης WAKE STABILIZER, το οποίο μειώνει σημαντικά τον στροβιλισμό του αέρα γύρο από το κράνος και επιτρέπει την σταθερή και εύκολη μετακίνηση του κεφαλιού ακόμη και σε πολύ μεγάλες ταχύτητες.


Για την μέγιστη απορρόφηση των δυνάμεων κρούσης φροντίζει το διπλής πυκνότητας και ειδικής σχεδίασης EPS. Το Aeroblade V είναι εφοδιασμένο με κορυφαίας διαύγειας ζελατίνα υψηλής αντοχής, η οποία χάρη στο σύστημα SAF μπορεί να αντικατασταθεί μέσα σε μόλις 2 δευτερόλεπτα χωρίς τη χρήση εργαλείων. Διαθέτει υποδοχή για αντιθαμβωτική μεμβράνη PINLOCK 100% Max Vision, ενώ ο καινοτόμος μηχανισμός  με κίνηση σε 2 άξονες φροντίζει για την απόλυτη στεγανοποίηση.

Η εσωτερική επένδυση Coolmax κρατά δροσερό το κεφάλι του αναβάτη και αποτελείται από αφαιρούμενα, πλενόμενα και εναλλάξιμα «σφουγγαράκια» με σύστημα G-Slit για στήριξη γυαλιών οράσεως ή ηλίου. Η χρήση πολλαπλών αεραγωγών στο κέλυφος του Aeroblade V εξασφαλίζει την άριστη κυκλοφορία του αέρα κάνοντας πιο άνετες τις μετακινήσεις ακόμα και τις πιο κρύες ημέρες του χρόνου. Το κλείσιμό του γίνεται με σύστημα Double D Ring για μειωμένο βάρος και στη συσκευασία περιλαμβάνεται επιρρίνιο και υποσιάγωνο.

Το νέο Aeroblade V σε περιμένει στη Moto PETSAS σε ειδική τιμή γνωριμίας. Κάλεσε τώρα στο 210 9582988 ή επισκέψου το κατάστημα επί της οδού Ελ.Βενιζέλου 242 στην Καλλιθέα για να μάθεις περισσότερα.  
         
Για πληροφορίες:

Ελ. Βενιζέλου 242, Καλλιθέα
ΤΚ: 17676
Τηλ: 210 9582988
Fax: 2109587256
www.motopetsas.gr

Tags: ΚΡΑΝΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός