Σ. Μπέζας & Μ. Λεών

Ένας αιώνας αφοσίωσης στους 2 τροχούς

Διαβάστηκε από 3516 αναγνώστες

Αξιόπιστες και αυστηρά επιλεγμένες προτάσεις Β2Β.

Η εταιρεία Σ. Μπέζας & Μ. Λεών ιδρύθηκε το 1918 και έκτοτε πρωταγωνιστεί και υπηρετεί με συνέπεια το χώρο των 2 τροχών. Το ξεκίνημα του Μωύς Μπέζα ήταν αυτό που καλλιεργήθηκε, αναπτύχθηκε και συνεχίστηκε αδιάκοπα μέχρι σήμερα, 101 χρόνια μετά, ώστε να καλύπτουν με τα προιόντα τους τις επιχειρήσεις μοτοσυκλέτας. Αξεσουάρ αναβάτη και μοτοσυκλέτας, ανταλλακτικά, αναλώσιμα και είδη βελτίωσης για μοτοσυκλέτες, scooter, παπιά και ATV, μεγάλων και καταξιωμένων εταιρειών από Ευρώπη και Απω Ανατολή επιλέγονται διαχρονικά με αυστηρές προδιαγραφές. 

Eνδεικτικά αναφέρουμε τις εταιρίες:
BRAKING, SUNSTAR, TSUBAKI, MITSUBOSHI, BARDAHL, OYEK, PROGRIP, APIDO, GENERAL ELECTRIC, BEON, ZEN, SXP, UNION, FUEGO, MODEKA και αρκετές άλλες.



Το πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας ήταν και είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη. Η παρουσία της Σ. Μπέζας & Μ. Λεών για ένα αιώνα στο χώρο της μοτοσυκλέτας αποδεικνύει ότι το μέλημα γίνεται πράξη! Πολύτιμο portfolio προμηθευτών, ισχυρό δίκτυο πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα και προιόντα υψηλού value for money είναι το αποτέλεσμα της  πολύτιμης εμπειρίας που φέρει το παρελθόν και στηρίζει το μέλλον της.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κεντρικά
Μιχαήλ Βόδα 37, Αθήνα
Τηλ.: 210 8232001
e-mail: [email protected]    
 
Υποκατάστημα
Μιχαλακοπούλου 141, Αθήνα
Τηλ: 210 7470074
e-mail: [email protected]
www.bele.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός