Ο διαθέσιμος χώρος είναι περιορισμένος, αξιοποίησέ τον σωστά

10 πράγματα που πρέπει να έχεις μαζί σου

Διαβάστηκε από 24037 αναγνώστες

Δες τώρα ποια είναι τα 10 αντικείμενα που δεν πρέπει να λείπουν από τις βαλίτσες σου.

Ο αποθηκευτικός χώρος σε μια μοτοσυκλέτα είναι περιορισμένος και πρέπει να αξιοποιείται αποτελεσματικά. Το να κουβαλάς πράγματα που μπορεί να μη χρειαστείς είναι πολυτέλεια, αλλά μπορεί να σε βγάλουν από δύσκολες καταστάσεις. Εμείς, προτείνουμε 10 αντικείμενα που είναι καλό να έχεις μαζί σου σε ένα ταξίδι, ενώ κάποια μπορεί να φανούν χρήσιμα ακόμα και στις καθημερινές μετακινήσεις από το σπίτι στη δουλειά.  

1. Πολυεργαλείο
Πολλές μοτοσυκλέτες διαθέτουν κάποιο σετ με βασικά εργαλεία, δεν είναι όμως πλήρες. Ένα πολυεργαλείο δεν πιάνει πολύ χώρο και μπορεί να βοηθήσει σε κάποια επιτόπου επισκευή της δικής σου ή άλλης μοτοσυκλέτας.

2. GPS – Κινητό
Αν βρεθείς σε άγνωστα μέρη ένα GPS μπορεί να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση, αν κάπου χαθείς, ή να σε πάει στο κοντινότερο βενζινάδικο, ξενοδοχείο κ.λ.π. Με τα σύγχρονα κινητά, η ανάγκη για ξεχωριστή συσκευή πλοήγησης έχει μειωθεί σημαντικά. Μην ξεχάσεις το καλώδιο για την τροφοδοσία του και ένα power bank αν δεν έχει παροχή ρεύματος η μοτοσυκλέτα.

3. Νερό
Ένα μπουκαλάκι νερό θα βοηθήσει όχι μόνο στην ενυδάτωσή σου, αν δεν υπάρχει κάποιο μαγαζί κοντά, αλλά θα χρειαστεί στην περίπτωση που θέλεις να καθαρίζεις τη ζελατίνα του κράνους σου από τα μυγάκια.

4. Πανάκι μικροϊνών
Με ένα καθαρό πανάκι μπορείς να καθαρίσεις τη ζελατίνα του φαίρινγκ ή του κράνους σου, χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος να γεμίσουν γρατζουνιές.

5. Φαγητό
Διάλεξε κάποιο σνακ που θα σου δώσει άμεσα ενέργεια, χωρίς να σε βαρύνει. Επίσης, θα πρέπει να αντέχει το στρίμωγμα και τη ζέστη. Μπάρες δημητριακών, μπισκότα και ξηροί καρποί είναι οι πιο δημοφιλείς επιλογές.

6. Γάντια μιας χρήσης
Επειδή δεν θα θέλεις να λερώσεις τα χέρια σου, πόσο μάλλον τα μοτοσυκλετιστικά σου γάντια, με λάδια ή βρωμιά κατά τη διάρκεια μιας μικρής επισκευής, μπορείς να έχεις μαζί σου ένα ζευγάρι γάντια μιας χρήσης.

7. Φακός
Οι σύγχρονοι LED φακοί είναι πανάλαφροι και μικροί σε μέγεθος, ενώ κάποιοι είναι και επαναφορτιζόμενοι, που σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιήσεις τη θύρα USB της μοτοσυκλέτας σου για να τους φορτίσεις.

8. Αδιάβροχα
Ένα σετ αδιάβροχα δεν πρέπει να λείπει ακόμα και όταν μετακινείσαι καθημερινά μέσα στην πόλη. Θα μπορείς να αντιμετωπίσεις μια ξαφνική μπόρα και να φτάσεις στεγνός στον προορισμό σου.

9. Κιτ επισκευής ελαστικού
Ένα κλατάρισμα μπορεί να σε ακινητοποιήσει στη μέση του πουθενά. Για να μπορέσεις να συνεχίσεις και να φτάσεις στο κοντινότερο βουλκανιζατέρ, είναι καλό να έχεις μαζί σου κάποιο σπρέι ή κιτ επισκευής ελαστικών.

10. Κιτ πρώτων βοηθειών
Μακάρι να μην το χρειαστείς ποτέ, όμως κάποια από τα περιεχόμενα ενός κουτιού πρώτων βοηθειών, όπως οι επίδεσμοι και το ψαλιδάκι μπορεί να σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα για κάποια μικροεπισκευή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός