ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ

Δερμάτινο παντελόνι

Προφύλαξη στα πόδια

Tα παντελόνια προστατεύουν το κάτω μέρος του σώματος και κατασκευάζονται από ύφασμα (cordura) ή δέρμα αλλά υπάρχουν διαθέσιμα και σε τζιν από ενισχυμένο kevlar. Αναλόγως το μοντέλο, διαθέτουν προστασίες σε διάφορα μέρη όπως τα ισχία και τα γόνατα.

 

Εξίσου σημαντικά, με τον υπόλοιπο εξοπλισμό, είναι και τα προστατευτικά παντελόνια. Πολλοί αναβάτες, δεν συνειδητοποιούν, ότι σημεία του κάτω μέρους του σώματος, είναι εξαιρετικά επικίνδυνο, να μένουν απροστάτευτα. Μπορούν να συνδυαστούν με μπουφάν, που στο εσωτερικό τους φέρουν φερμουάρ σύνδεσης, αυξάνοντας τα επίπεδα προστασίας. Και σε αυτή την περίπτωση, τα υλικά κατασκευής, είναι ύφασμα (cordura) και δέρμα. Τα επιμέρους χαρακτηριστικά, που θα πρέπει να απασχολήσουν τον αναβάτη, είναι αν είναι αδιάβροχο ή όχι, τι είδους προστασίες έχει, σε ισχία και γόνατα και για ποια εποχή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Για τους στιλιστικά ανήσυχους, υπάρχουν στην αγορά, παντελόνια τζιν, από ενισχυμένο kevlar, που προσφέρουν αρκετή προστασία. Το παντελόνι πρέπει να εφαρμόζει σωστά και τα προστατευτικά κομμάτια, να μην ενοχλούν, κατά την κίνηση των ποδιών, επάνω στη μοτοσυκλέτα. Οι επιπτώσεις στο δέρμα σας, λόγω τριβής, μετά από κάποια πτώση, θα πρέπει να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης των αναβατών, σχετικά με τη σπουδαιότητα των προστατευτικών παντελονιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός