• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Yamaha Tracer: Θα φορέσει κινητήρα υδρογόνου;

Yamaha Tracer: Θα φορέσει κινητήρα υδρογόνου;

Αλλάζει μορφή ο γνωστός CP3 κινητήρας που φοράνε τα Tracer 9, MT 09 και Niken, αφού όπως όλα δείχνουν η yamaha τον εξελίσσει για να λειτουργεί με υδρογόνο!

YAMAHA: ΝΜΑΧ 155 σύμμαχος στην οικονομία!

Ο CP3 θα λειτουργεί με υδρογόνο και θα λέγεται «Alive»

Η Yamaha είναι ήδη στη διαδικασία εξέλιξης του κινητήρα CP3 σε υδρογόνο, έχοντας δημιουργήσει αρκετούς κινητήρες υδρογόνου ακόμη και για αυτοκινητοβιομηχανίες. Το νέο project της ιαπωνικής εταιρείας έχει γεννηθεί με το όνομα «Alive».
 
Ο κινητήρας της Yamaha CP3 Hydrogen 2 Ο αlive RX θα είναι ο πρώτος κινητήρας της Yamaha που θα λειτουργεί με συνθετικό καύσιμο και ο κύριος στόχος αυτού του κινητήρα είναι να αυξήσει το εύρος της αυτονομίας οποιουδήποτε ηλεκτρικού οχήματος, επαναφορτίζοντας τις μπαταρίες του κατά τη χρήση. Αυτός ο νέος κινητήρας είναι μια προσαρμογή του μπλοκ CP3, με τα ίδια νούμερα ισχύος και με σχεδιασμό και τεχνολογία ικανή να συνεργαστεί με τα συνθετικά καύσιμα επόμενης γενιάς.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Tracer και MT με υδρογόνο;

Ο δεύτερος κινητήρας που κατασκευάζει η Yamaha είναι ο αlive H2E, ένας κινητήρας καύσης υδρογόνου που δεν εκπέμπει CO2. Τα στοιχεία ισχύος και κυβισμού αυτού του κινητήρα δεν είναι ακόμη γνωστά.
 
Αυτός ο κινητήρας υδρογόνου αlive H2E της Yamaha θα ήταν η τέλεια επιλογή για εκπομπή μηδενικών ρύπων στο μέλλον και είναι πανομοιότυπος με τον βενζινοκινητήρα που γνωρίζουμε σήμερα.
 
Στη διεθνή έκθεση μηχανολογίας που ξεκινάει σήμερα στη Yokohama, η Yamaha θα δείξει σίγουρα περισσότερα δεδομένα και πληροφορίες σχετικά με αυτόν τον νέο κινητήρα υδρογόνου αlive H2E.
 

Υδρογόνο κυψελών και εσωτερικής καύσης

Ο κινητήρας υδρογόνου κυψελών προορίζεται, προς το παρόν, για να φορτίζει μπαταρίες ηλεκτρικών οχημάτων. Από την άλλη πλευρά, οι κινητήρες υδρογόνου εσωτερικής καύσης είναι παρόμοιοι με τους βενζινοκινητήρες με την μόνη διαφορά ότι τροφοδοτούνται από υδρογόνο υπό πίεση αντί για βενζίνη.
 
Tracer και MT 09 έρχονται με υδρογόνο;
H Yamaha εξελίσσει τον γνωστό CP3 για χρήση με συνθετικά καύσιμα
Υβριδική τεχνολογία με υδρογόνο και μπαταρίες
Γιατί οι Ιάπωνες αναζητούν εναλλακτικές απέναντι στα ηλεκτρικά;
Συμφωνείτε μαζί τους ή θέλετε το Tracer ηλεκτρικό;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »