Το Yamaha MT-09 2021

Yamaha MT-09 2021

Yamaha MT-09 2021: Διέρρευσε!

Ξεχάστε αυτά που ξέρατε: Τo Yamaha MT-09 του 2021 είναι εντελώς διαφορετικό και είμαστε σίγουροι ότι θα προκαλέσει συζητήσεις. Πως σας φαίνεται;

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Πριν λίγες ώρες, διέρρευσαν (ή «διέρρευσαν», ας ερμηνευτεί κατά το δοκούν) οι φωτογραφίες του Yamaha MT-09 2021. Το μοντέλο, όπως είχαμε πληροφορηθεί πριν λίγες ημέρες, είναι τελείως διαφορετικό στην εμφάνιση, με το teaser video της Yamaha να επιβεβαιώνεται.
 
Οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν σε αρκετά υψηλή ανάλυση, με αποτέλεσμα οι λεπτομέρειες της νέας μοτοσυκλέτας να είναι προφανείς. Το μούτρο έχει μια εντελώς νέα σχεδιαστική προσέγγιση που μας φαίνεται ακόμα επιθετικότερη, με ένα κεντρικό φωτιστικό σώμα και LED ημέρας να το πλαισιώνουν. Η σχεδίαση του γίνεται ακόμη πιο «εμπροσθοβαρής» με αλλαγές να διακρίνονται στο σχήμα του ρεζερβουάρ.
 
Το πλαίσιο είναι ολοκαίνουργιο και αυτή την φορά είναι ξεκάθαρα τύπου δύο δοκών, «αγκαλιάζοντας» την έδραση του ψαλιδιού. Ο κινητήρας φυσικά αναμένεται να είναι ο νέος τρικύλινδρος των 890 κυβικών και των 118 ίππων, που έχει προοικονομηθεί από διάφορα έγγραφα κατοχύρωσης.
 
Από ώρα σε ώρα, αναμένεται και η επίσημη παρουσίαση του MT-09. Μείνετε συντονισμένοι… Μέχρι εκείνη την στιγμή, πως σας φαίνεται;