Είναι αυτό το νέο Yamaha Tracer 900;

Yamaha: Ιδού το νέο Tracer 900!

«Τσάκωσαν» οι κατάσκοποι την νέα έκδοση της πιο επιτυχημένης μοτοσυκλέτας της Yamaha τα τελευταία 5 χρόνια! Θα είναι έτσι το επόμενο Tracer 900; Πως σας φαίνεται;

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Οι φήμες για την ανανέωση του Yamaha Tracer 900 ξεκίνησαν από την στιγμή, που δεδομένα για μεγαλύτερο σε κυβισμό μοτέρ έκαναν την εμφάνιση τους. Πριν λίγες ημέρες, η Yamaha έδωσε στην δημοσιότητα Teaser για την σειρά MT και σήμερα, φτάνει στα χέρια μας αυτή η φωτογραφία για το νέο Tracer 900.
 
H εικόνα, δημοσιεύθηκε από το ιταλικό Gazzetta και μας δείχνει ένα ριζικά ανανεωμένο Tracer 900. Η εμφάνιση έχει αλλάξει πολύ, με τελείως διαφορετικό σχέδιο εμπρός, στα πλάγια, το σχήμα του ρεζερβουάρ και πιθανότατα της ουράς. Στο μπροστά μέρος, διακρίνεται η υιοθέτηση νέων φωτιστικών σωμάτων αλλά και των χαρακτηριστικών μικρών προβολέων LED, που αυτή την στιγμή τοποθετούνται στο Tracer 900 και στα MT-125 και MT-03.
 
Διαφορετικό διακρίνεται επίσης το πλαίσιο, ενώ στην «καρδιά» της μοτοσυκλέτας φαίνεται ο τρικύλινδρος CP3, επιβεβαιώνοντας την ταυτότητα της. Παράλληλα, οι λαιμοί της εξάτμισης φαίνονται διαφορετικοί, καθώς αναμένεται η συμμόρφωση του κινητήρα με τις προδιαγραφές Euro5.
 
Φαίνεται πως η Yamaha ετοιμάζεται, μετά από 5 συναπτά έτη, να ανανεώσει σε μεγάλο βαθμό τον ισχυρότερο «παίκτη» της γκάμας της, με δυνατότερο κινητήρα και ίσως δε, και εξοπλιστική αναβάθμιση. Το θέμα είναι: Μπορεί το επόμενο μοντέλο να συνεχίσει την επιτυχία του τρέχοντος; Πόσο θα αρέσει στο κοινό η νέα σχεδίαση; Μείνετε συντονισμένοι…  

Πηγή: Gazzetta