• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Πάνω από 5.000 Vespisti συγκέντρωσε η φετινή παγκόσμια συνάντηση στην Ουγγαρία.

Vespa World Days: Με επιτυχία στην Ουγγαρία

 

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η παγκόσμια συνάντηση Vespa World Days στην Ουγγαρία με πάνω από 5.000 συμμετοχές! Δείτε περισσότερα.

Η 13η διοργάνωση Vespa World Days ολοκληρώθηκε στη Ζάνκα της Ουγγαρίας. Πρόκειται για την πιο σημαντική παγκόσμια συγκέντρωση Vespa Clubs, που κάθε χρόνο προσελκύει λάτρεις της Vespa από όλο τον κόσμο.

Στις όχθες της λίμνης του Μπάλατον, κύλησαν τρεις ημέρες φιλίας, περιπέτειας και αγάπης για το πιο διάσημο σκούτερ, παγκόσμιο σύμβολο της ιταλικής τεχνολογίας, κομψότητας και στυλ.
 
Περισσότερες από 3.500 Vespa, κάθε έκδοσης και εποχής, παρέλασαν στους δρόμους της Ζάνκα, χάρη στη συμμετοχή των 5.000 «Vespisti» που κατέφτασαν από 40 χώρες, εκπροσωπώντας πολλά εθνικά Vespa Club, από όλη την Ευρώπη, αλλά και από Χονγκ Κονγκ, Καναδά, Ισραήλ, Ιαπωνία, Φιλιππίνες, Αυστραλία και Ινδονησία.
 
Το 2020 θα πραγματοποιηθούν δύο διοργανώσεις Vespa World Days: στο Γκιμαράες της Πορτογαλίας, 2-5 Ιουλίου, και στο Μπαλί της Ινδονησίας, 23-25 Ιουλίου.
 
Οι Vespa World Days πραγματοποιούνται κάθε χρόνο, υπό την αιγίδα του Vespa World Club, το οποίο ιδρύθηκε το 2006 ως διάδοχο σχήμα του Ευρωπαϊκού Vespa Club και της Διεθνούς Ένωσης των Vespa Club. Σήμερα η εκδήλωση Vespa World Days αποτελεί εορτασμό της θρυλικής Vespa, του μοναδικού σκούτερ που υπερβαίνει τον ρόλο ενός εύκολου και κομψού οχήματος καθημερινής μετακίνησης και γίνεται μία πραγματικά παγκόσμια μάρκα, ενσωματώνοντας τις οικουμενικές αξίες της νεότητας, του στυλ και της ελευθερίας.