Κάπως έτσι αναμένεται να είναι η νέα Ultraviolette F77, μέσα από αυτό το αινιγματικό πλάνο.

Ultraviolette F77: Αποκάλυψη στην EICMA;

Μια τολμηρή κίνηση από την Ινδική Ultraviolette προβλέπουν φωνές που συλλέγουν πληροφορίες για την EICMA. Δείτε περισσότερα.

Οι Ινδοί δείχνουν τα δόντια τους και αυτό φαίνεται εδώ και καιρό, τώρα ετοιμάζονται –από ότι φαίνεται- να εισβάλλουν και στις ηλεκτροκίνητες μοτοσυκλέτες επιδόσεων. Πιο συγκεκριμένα, η startup εταιρεία Ultraviolette ίσως παρουσιάσει στην EICMA, την F77, που αποτελεί μοτοσυκλέτα-σταθμό τόσο για την εταιρεία όσο και την ίδια την Ινδία.

Η F77 βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης εδώ και αρκετά χρόνια και θα είναι η πρώτη ηλεκτρική μοτοσυκλέτα επιδόσεων της Ινδίας. Η εταιρεία δηλώνει ότι η F77 έχει αναπτυχθεί με μεθόδους αεροναυπηγικής, δηλαδή πολλαπλά επίπεδα ασφαλείας των συστημάτων και προχωρημένες λύσεις μηχανολογίας, πράγμα που θα την θέσει ψηλά στον τεχνολογικό χάρτη.

Η Ultraviolette F77 θα αποδίδει, σύμφωνα με την εταιρεία, 33 ίππους και θα επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ/ώρα, μέσα σε μόλις 4,5 δευτερόλεπτα. Η ροπή του ηλεκτροκινητήρα που ανακοινώνεται είναι τερατώδης, καθώς μιλάμε για 45 ολόκληρα kgm (!) διαθέσιμα στον πίσω τροχό. Από όσα μπορούμε να διακρίνουμε από την εικόνα, η F77 θα είναι ιδιαίτερα αιχμηρή στην σχεδίαση, θυμίζοντας μοντέλα της KTM. Ωστόσο δεν ανακοινώνονται στοιχεία επαναφόρτισης και αυτονομίας, ακόμα (παρά το γεγονός ότι γίνεται λόγος για την μεγαλύτερη πυκνότητα ενέργειας στη μπαταρία, της κατηγορίας).

Περισσότερα, αναμένουμε εν όψει EICMA. Μέχρι εκείνη την στιγμή, δείτε ένα επίσημο βίντεο σχετικά με το νέο μοντέλο, παρακάτω: