Triumph Street Twin by Bunker

Σχεδόν πριν… καν παρουσιαστεί, το νέο Street Twin της Triumph έχει ήδη μια διεθνώς αναγνωρισμένη custom έκδοση. Τι λέτε για αυτό;

Αν έχετε ένα Triumph Street Twin, αλλά ο custom χαρακτήρας του δεν… σας φτάνει, μην ανησυχείτε. Όχι απλά το μοντέλο προσφέρεται για πείραγμα μέχρις εσχάτων, αλλά και δεν χάνει στο ελάχιστον τον αυθεντικό του χαρακτήρα. Θέλοντας να δημιουργήσουν κάτι μοναδικό, οι Τούρκοι δημιουργοί Can και Mert Uzer της Bunker Motorcycles «ζωγράφισαν» πάνω σε ένα Street Twin τελευταίας φουρνιάς.

Ο πελάτης απλά ζήτησε, την τροποποίηση της μοτοσυκλέτας του με ματ βαφή. Οι Uzer όμως το πήραν πιο σοβαρά, κάνοντας μια πολύ ολοκληρωμένη δουλειά. Αρχικά, η αίτηση του πελάτη ικανοποιήθηκε πλήρως, με τη μοτοσυκλέτα να αποκτά μια ματ μεταλλική απόχρωση, η οποία όμως φέρει και τον αριθμό 82 σε μαύρες λωρίδες που κοσμούν το σύνολο.

Εμφανισιακά, η μοτοσυκλέτα απέκτησε και ένα νέο πίσω φτερό, κατασκευασμένο στο χέρι από αλουμίνιο, με LED πίσω φωτιστικό, νέα φλας και ειδικά τροποποιημένη βάση πινακίδας, ενώ στο ψυγείο εμπρός τοποθετήθηκε ένα νέο κάλυμμα. Το εμπρός φτερό είναι επίσης νέο και χειροποίητο, όπως και η σέλα.

Οι αδερφοί Uzer δεν σταμάτησαν ωστόσο, στο πείραγμα της εμφάνισης. Η Street Twin του πελάτη τους απέκτησε ένα καινούργιο πιρούνι Ohlins εμπρός, αμορτισέρ της ίδιας εταιρείας πίσω, νέες τιμονόπλακες και τροχούς, αλλά και φρένα της Galfer.

Το φινίρισμα της μοτοσυκλέτας ολοκληρώνεται με τα τελικά της TEC, η οποία διέθεσε τις μανέτες, το τιμόνι και τα καβαλέτα του επίσης. Τα υπέροχα γκριπ που θυμίζουν vintage γάντια, προέρχονται από την Biltwell. Το τελικό αποτέλεσμα ξεχειλίζει προσωπικότητα, χωρίς να γίνεται κραυγαλέο. Τι λέτε;