H φωτογραφία που πρόδωσε (;) τα νέα μοντέλα 660 κυβικών της Triumph.

Triumph: Νέα γκάμα 660 κυβικών στον ορίζοντα

Αποκαλύφθηκαν τα σχέδια της Triumph για μια νέα γκάμα; Δείτε τι λέει ρεπορτάζ από το εξωτερικό, μαζί με μια «διαρροή» εικόνας…

Επιστρέφει η «μεσαία» κατηγορία στα… μεσαία κυβικά; Είναι τα 660 cc η νέα χρυσή τομή;  Έτσι φαίνεται από τις νέες κινήσεις των κατασκευαστών, καθώς διαρροές σημαντικών πληροφοριών μας λέει ότι η Triumph ετοιμάζει μια νέα γκάμα σε αυτά τα κυβικά. Την πληροφορία φέρνουν Ιταλοί δημοσιογράφοι, που εξασφάλισαν και μια φωτογραφία-κλειδί!
 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μετά το Triumph Trident των 660 κυβικών που αναμένεται ως μοντέλο 2021, η εταιρεία ετοιμάζει τουλάχιστον ένα ακόμα μοντέλο με αυτό τον κινητήρα. Η εικόνα που βλέπετε προέρχεται από ένα «εσωτερικό meeting» αντιπροσώπων της Triumph, που διέρρευσε προς το διαδίκτυο. Στο κέντρο της εικόνας, βλέπουμε το Triumph Trident 660, που το πλαισιώνουν δύο νέα μοντέλα Adventure και Adventure Sport.
 
Η παρουσίαση των 3 μοντέλων το ένα δίπλα στο άλλο, δίνει λαβή για εικασίες, ότι θα δούμε περισσότερα μοντέλα με το μοτέρ των 660 κυβικών, από τα οποία τουλάχιστον ένα θα «βαφτιστεί» Tiger. Αν βλέπετε κοινά στην γκάμα αυτή, με τις σειρές των Yamaha MT-07 και BMW F850/900, αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο: Τα τελευταία χρόνια έδειξαν ότι οι μοτοσυκλέτες «πλατφόρμας» μπορεί να είναι πολύ επιτυχημένες, αλλά και ότι οι μεσαίοι κυβισμοί έλκουν όλο και περισσότερους.
 
Καταλήγοντας, φτάνουμε στο συμπέρασμα ότι με βάση αυτή την αποκάλυψη, είναι πιθανόν να δούμε την γκάμα των «Τίγρεων» να επεκτείνεται και σε μικρότερους κυβισμούς, ενώ ένα ακόμη Adventure Sport μοντέλο θα ανταγωνιστεί μοτοσυκλέτες όπως τα Yamaha MT-07 και Kawasaki Versys 650. Περιμένουμε περισσότερα.