net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο έλεγχος που χαρίζει στον αναβάτη είναι το βασικότερο πλεονέκτημα του Yamaha MT-09.

Yamaha MT-09 ABS: Τρικύλινδρη απόλαυση

Τιμή: 8.690 ευρώ

Το MT-09 μπορεί με την ίδια επιτυχία να προσελκύσει νέους αναβάτες που ψάχνουν μια πρώτη, μια καθημερινή, ξεχωριστή μοτοσικλέτα, όσο και να επαναφέρει στο δρόμο της μοτοσικλέτας, αναβάτες που είχαν… αλλαξοπιστήσει για χάρη ενός scooter.

Βασικό του πλεονέκτημα είναι ο απόλυτος έλεγχος που χαρίζει στον αναβάτη. Τόσο στην αίσθηση από τις αναρτήσεις – ενδοτικές, αλλά άριστες για γρήγορη οδήγηση σε ελληνικούς δρόμους – και από το πλαίσιο, όσο και από τη γεωμετρία της μοτοσικλέτας, τη θέση οδήγησης, την απόδοση των φρένων και φυσικά τον κινητήρα. Η ολοκαίνουργια τρικύλινδρη καρδιά του MT-09 είναι η απόλυτη λύση μεταξύ 2 και 4 κυλίνδρων, αφού προσφέρει απλόχερα δύναμη σε όλη την κλίμακα στροφών, δεν κραδάρει, και είναι ελαφριά και compact σε διαστάσεις.

Τέλος, είναι πρακτικό, στο μέτρο του δυνατού όσον αφορά μια μοτοσικλέτα: θα κουβαλήσει με άνεση 2 άτομα, θα κάψει λίγο για τα κυβικά του (6 ή και λιγότερα λίτρα στα 100χλμ.), είναι χαμηλό, ελαφρύ και εύκολο, ενώ η τιμή αγοράς του είναι αχτύπητη.

Κινητήρας: 4T, 3Κ, Y/Ψ
Κυβισμός (κ.εκ.): 847
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.): 115/10.000
Ροπή (kgm/σ.α.λ.): 8,9/8.500
Βάρος (κιλά): 191

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ