net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Όταν ο αναβάτης αποφασίσει να πιέσει το Duke, αυτό θα τον ανταμείψει με εκπληκτική συμπεριφορά και όρεξη για παιχνίδι.

KTM 690 Duke ABS: Πολιτισμένος δούκας!

Τιμή: 8.390 ευρώ

Το 690 Duke έχει χάσει λίγο από τον hardcore χαρακτήρα του παρελθόντος, αποτελώντας τη φιλικότερη έκδοση στην ιστορία της μοτοσικλέτας. Με λίγα λόγια, ένα 690 Duke για όλους. Το 690 Duke δεν σε προκαλεί. Δεν σε κολάζει με το παραμικρό. Ίσως φταίει το μακρύ γρανάζωμα, ίσως ο χαμηλών db θόρυβος, ίσως οι μειωμένοι κραδασμοί.

Στην καθημερινή κίνηση το Duke είναι απροβλημάτιστο, ευέλικτο, εύκολο και φοβερά οικονομικό (5 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα από μονοκύλινδρο με 70 άλογα!). Παρά το νέο του αυτό χαρακτήρα, όμως, θα σε εκπλήξει, όταν αποφασίσεις να το πιέσεις. Βράχος, ακλόνητο παντού, πέφτει στη στροφή και δέχεται διορθώσεις δίχως πρόβλημα. Φρενάρει σα δαιμονισμένο, κάνει σούζες ακριβείας, rolling endo, rolling burnout, και ότι άλλο ζητήσει ο αφιονισμένος αναβάτης.

Ο μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος κινητήρας του 690 Duke, τέλος, είναι σίγουρα ο πιο προηγμένος στην κατηγορία του, με διαφορά. Βασίζεται μεν στον κινητήρα του προηγούμενου δούκα, έχει δεχθεί όμως πολλές βελτιώσεις, για να γίνει πιο φιλικός, πιο ραφιναρισμένος, πιο οικονομικός και πολιτισμένος.

Κινητήρας: 4T, 1Κ, Y/Ψ
Κυβισμός (κ.εκ.): 690
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.): 70/7.500
Ροπή (kgm/σ.α.λ.): 7,14/5.500
Βάρος (κιλά): 149,5

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ