net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Monster αποδεικνύεται πρακτικό, αλλά δε θα πει όχι στην πίεση και στο παιχνίδι.

Ducati Monster 696 Plus ABS: Το καταλληλότερο Monster

Tιμή: 9.990 ευρώ

Το Ducati Monster 696 είναι ίσως το καλύτερο Ducati για την Ελλάδα. Ποιοτικό, άριστα στημένο, απίστευτα διασκεδαστικό και ισορροπημένο παντού, διαθέτει επιπλέον και κορυφαία σχέση τιμής και fun οδήγησης!

Η χαμηλή σέλα και το πλατύ τιμόνι χαρίζουν άνεση και έλεγχο με το καλημέρα. Τα μαρσπιέ δεν είναι πολύ πίσω, και η στάση οδήγησης είναι μεν sport, με ανθρωποκεντρικές όμως γωνίες για καθημερινή οδήγηση. Η βόλτα είναι σκέτη απόλαυση, αφού τίποτα δεν ενοχλεί τον αναβάτη. Όταν, μάλιστα, ανοίξει απότομα το γκάζι και οι στροφές περάσουν τις 5.000, το 696 αγριεύει, ο πίσω τροχός πλαγιολισθαίνει ελεγχόμενα, ενώ με ένα τσίμπημα του συμπλέκτη με πρώτη στο κιβώτιο, ο μπροστινός τροχός κοιτάει τον ουρανό. Και σε μια οποιαδήποτε διαδρομή με στροφές, ανεξαρτήτου ποιότητας ασφάλτου, ο αναβάτης του Monster θα πάρει με μια και μόνο δόση… τα λεφτά του πίσω, αφού το 696 θα τον κάνει να αισθανθεί κυρίαρχος της κατάστασης, και έτοιμο ακόμα και για χοντρά χουνέρια σε αναβάτες με πολύ ακριβότερες Supersport μοτοσικλέτες.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο, τέλος, που η Ducati το διατηρεί σχεδόν απαράλλαχτο από το 2008, όταν προσφέρει τόσα πολλά, δίχως να απαιτεί ανάλογη προσπάθεια από τον αναβάτη του.

Κινητήρας: 4Τ, L2, A/Ψ
Κυβισμός (κ.εκ.): 696
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.): 80/9.000
Ροπή (kgm/σ.α.λ.): 7/7.750
Βάρος (κιλά): 163

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ