Tourmax: Η καταγωγή μετράει

Η Ιαπωνική Tourmax αποτελεί πρότυπο υψηλής ποιότητας στον χώρο των ανταλλακτικών. Δες πώς θα εξοπλίσεις τη μοτοσυκλέτα σου με μια επώνυμη πρόταση.

H Tourmax καλύπτει τα περισσότερα μέρη της μοτοσυκλέτας, από ηλεκτρικά και μηχανικά ανταλλακτικά όπως για παράδειγμα ανορθωτές, πολλαπλασιαστές, ηλεκτρονικές, πηνιοφόρους, ρελέ μίζας και TPS, μέχρι ανταλλακτικά που αφορούν τον κινητήρα, το καύσιμο, τη μετάδοση και τον συμπλέκτη όπως, αντλίες βενζίνης, κιτ επισκευής καρμπυρατέρ και ρουμπινέτου, ρουλεμάν, σετ για τις τρόμπες φρένου - συμπλέκτη, τσιμούχες πιρουνιού και πολλά άλλα. Όλα τα προϊόντα της Tourmax κατασκευάζονται στην Ιαπωνία για περισσότερα από 25 χρόνια βάσει αυστηρών προδιαγραφών με στόχο την υψηλή ποιότητα, την αξιοπιστία και τη μεγάλη διάρκεια ζωής. Όχι μόνο καλύπτουν, αλλά ξεπερνούν τα στάνταρ των εργοστασιακών εξαρτημάτων αποτελώντας έτσι την ιδανική επιλογή όταν έρθει η ώρα της αντικατάστασης.

Στην Moto Argiriou θα βρεις ένα πολύ μεγάλο στοκ από ετοιμοπαράδοτα ανταλλακτικά της Tourmax για να εξοπλίσεις τη μοτοσυκλέτα σου με ποιοτικά και επώνυμα ανταλλακτικά που εγγυώνται την μακροζωία, την καλή λειτουργία και την αξιοπιστία της. Αυτά και πολλά ακόμη προϊόντα μπορείς να βρεις και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας με ένα κλικ στο www.partfinder.gr και να κάνεις τις αγορές σου εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια από την άνεση του σπιτιού σου.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Αγίων Αναργύρων 52, `Αγιοι Ανάργυροι – Αθήνα

Motoargiriou Τηλ: 2102692211   email : info@motoargiriou.gr

Partfinder     Τηλ: 2102610510   email : info@partfinder.gr

www.motoargiriou.gr
www.partfinder.gr

Διαβάστε ακόμη: