Το νέο Benelli 752S

Την νέα street μοτοσυκλέτα της αποκάλυψε η Benelli εν όψει της EICMA, ανεβάζοντας την γκάμα της σε κυβισμό. Δείτε την εδώ…

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Με την EICMA να απέχει ελάχιστες ημέρες πλέον, η Benelli μας αποκάλυψε την νέα της μοτοσυκλέτα, 752S. Πρόκειται για μια naked-streed μοτοσυκλέτα, με δικύλινδρο κινητήρα 750 κυβικών που συμπληρώνει την γκάμα της εταιρείας και αυξάνει τον κυβισμό του κορυφαίου μοντέλου.



Στην καρδιά της νέας μοτοσυκλέτας βρίσκεται ένας κινητήρας 2 κυλίνδρων σε σειρά, 750 κ.εκ. με 4 βαλβίδες ανά κύλινδρο. Το νέο μοτέρ θα αποδίδει 77 ίππους και 6,8 kgm ροπής και θα συνεργάζεται με κιβώτιο 6 σχέσεων.



Το πλαίσιο είναι ατσάλινο, σωληνωτής κατασκευής που θα συνδυάζεται με πλάκες έδρασης, ενώ στις αναρτήσεις συναντάμε πιρούνι της Marzocchi διαμέτρου 50 χιλιοστών και αμορτισέρ ρυθμιζόμενο στην προφόρτιση πίσω. Οι τροχοί θα είναι διαμέτρου 17 ιντσών και θα φέρουν ελαστικά 120/70 και 180/55, μια κλασική επιλογή για street μοτοσυκλέτα που αναδεικνύει τον χαρακτήρα της νέας 752S. Στα φρένα, συναντάμε 2 δίσκους 320 χιλιοστών εμπρός με δαγκάνες 4 εμβόλων εμπρός, ενώ πίσω ένας δίσκος 260 χιλιοστών συνεργάζεται με μονοπίστονη δαγκάνα.



Το ρεζερβουάρ καυσίμου του μοντέλου θα έχει χωρητικότητα 14,5 λίτρων, ενώ ο πίνακας οργάνων αναμένεται ψηφιακός με την μορφή οθόνης. Το μοντέλο θα γίνει διαθέσιμο σε λευκό, πράσινο και μαύρο, από την άνοιξη του επόμενου έτους περίπου, ενώ περισσότερες πληροφορίες αναμένονται.