net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

O Bloom απολαμβάνει τη νέα του μοτοσικλέτα.

Αρκετό γδύσιμο, λιγοστά κατάλληλα εξαρτήματα και το cafe racer είναι έτοιμο.

Μεγειές!

Ο χαρούμενος νέος ιδιοκτήτης κατά τις πρώτες του βόλτες με το custom S1000R του.

Ο Michael Woolaway αριστερά και ο Orlando Bloom στο κέντρο συζητούν για λεπτομέρειες της κατασκευής.

Το μοναδικό S1000R του Orlando Bloom

Η δημιουργία μιας προσωπικής μοτοσικλέτας είναι για πολλούς ένα ζητούμενο. Για τον Αμερικανό ηθοποιό η επιθυμία έγινε πραγματικότητα με μια πανίσχυρη BMW κι έναν γνωστό κατασκευαστή custom.

 
Το ποιόν και τη φιλμογραφία του κυρίου Orlando Bloom λίγο-πολύ όλοι τα γνωρίζουμε. Οι πιο καλά πληροφορημένοι ενδεχομένως να γνωρίζουν πως στα ενδιαφέροντα του γεννημένου στην Αγγλία ηθοποιού συγκαταλέγονται και οι μοτοσικλέτες - και μάλιστα αρκετά ψηλά, καθώς ο ίδιος οδηγεί διαρκώς και είναι και συλλέκτης.

Το νέο του σχέδιο ήταν η δημιουργία μιας custom café racer κατασκευής, για τη βάση της οποίας ο Bloom επέλεξε το πανίσχυρο γυμνό τετρακύλινδρο S1000R της BMW. Δεδομένου ότι ο Bloom είναι πολύ καλός προσωπικός φίλος του Michael "Woolie" Woolaway, επικεφαλής του πασίγνωστου custom shop Deus Ex Machina στην California, σημαίνει πως ο άνθρωπος που θα αναλάμβανε να μεταμορφώσει το S1000R είχε ήδη βρεθεί.

Πρακτικά λοιπόν, η δουλειά του Woolaway, σύμφωνα με τις στυλιστικές οδηγίες του πελάτη του, επικεντρώθηκε στο γδύσιμο της μοτοσικλέτας και στη συνέχεια στην προσθήκη των βασικών συστατικών ενός σωστού café racer: Κλιπόνς και μια κοντή ουρά με custom καπιτονέ σέλα. Προσθέτουμε μια σπέσιαλ μασκούλα ειδικά φτιαγμένη για την περίσταση και το αποτέλεσμα πλέον δε θυμίζει σε τίποτε την αφετηρία του.

Επί τη ευκαιρία της συνεργασίας ενός διάσημου πελάτη με ένα πασίγνωστο custom shop, η BMW βεβαίως προχώρησε στη δημιουργία ενός βίντεο για να προμοτάρει αυτήν την πολύ ειδική μοτοσικλέτα. Διότι τέτοιες ευκαιρίες για δημοσιότητα εύλογα δε χάνονται.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ