To KYMCO CV3

To KYMCO CV3

Το KYMCO CV3 πλησιάζει στις αγορές (+video)

Το KYMCO CV3 κάνει αισθητή την παρουσία του εδώ και κάποια χρόνια, πλέον, στις εκθέσεις μοτοσυκλέτας και στα παγκόσμια μέσα του ειδικού τύπου.

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

Σε όλο τον κόσμο, η αναμονή για το τρίτροχο mega scooter της KYMCO είναι ακόμα εδώ και τώρα, η KYMCO δημοσίευσε ένα νέο βίντεο του μοντέλου, ενώ κυκλοφορούν και τα βασικά του χαρακτηριστικά.  

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 

Εξοπλισμός σε κορυφαίο επίπεδο

To CV3 μπορεί να τοποθετηθεί με ευκολία, στην κορυφή της γκάμας των μοντέλων της KYMCO και το επίπεδο εξοπλισμού του είναι ανάλογο μιας ναυαρχίδας. Τα φωτιστικά του σώματα είναι εξολοκλήρου LED, ενώ η απεικόνιση των ενδείξεων γίνεται σε μια οθόνη TFT 6 ιντσών που φιλοξενεί και το σύστημα Noodoe της KYMCO, για σύνδεση με κινητό τηλέφωνο.
Το εξοπλιστικό πακέτο δεν σταματά εκεί: Το μοντέλο θα έχει ρυθμιζόμενη ζελατίνα και υποστήριξη μέσης για τον αναβάτη, αφαιρούμενη θέση συνεπιβάτη που επιτρέπει φόρτωση του μοντέλου, πλαϊνές βαλίτσες, υποδοχή φόρτισης USB, Cruise control, θερμαινόμενα γκριπ και ένδειξη πίεσης ελαστικών.
 

Σύστημα τριών τροχών με ηλεκτρονικό κλείδωμα

Η εμπρόσθια ανάρτηση με τους δύο παράλληλους τροχούς επιτρέπει την κλίση του CV3 όπως μια κανονική μοτοσυκλέτα, ενώ μπορεί να κλειδώνεται σε όρθια θέση, εν στάσει. Το σύστημα αναφέρεται από την KYMCO ως Advanced Leaning Suspensions και προσφέρει ανεξάρτητη ανάρτηση για κάθε έναν από τους εμπρός τροχούς. Η KYMCO ανακοινώνει μια μέγιστη κλίση 40 μοιρών για το τρίτροχο μοντέλο.
 

Δικύλινδρος κινητήρας με ισχύ 51 ίππων

H KYMCO παρουσιάζει το CV3 ως το πρώτο τρίτροχο scooter με ισχυρό δικύλινδρο κινητήρα. Το μοτέρ έχει κυβισμό 550,4 κ.εκ. και ανακοινώνεται ότι θα αποδίδει 51 ίππους και ροπή 5,3 kgm, στις 7.500 και 6.000 στροφές αντίστοιχα.
 

Δείτε το video του KYMCO CV3


 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »