Θανατηφόρο στην Γλυφάδα: έκκληση για πληροφορίες

Αναζητείται ο οδηγός μιας μαύρης Corvette που χτύπησε και τραυμάτισε θανάσιμα 25χρονο αναβάτη στην Γλυφάδα, τα ξημερώματα της Τετάρτης. Διαβάστε περισσότερα…

Δυστυχώς ένα ακόμα τραγικό συμβάν σημαδεύει με τον χειρότερο τρόπο την οδηγική μας πραγματικότητα, αφού ένας ακόμα μοτοσυκλετιστής χάνει την ζωή του χωρίς να φταίει. Πρόκειται για τον 25χρονο Νάσο Καρανίκα, ο οποίος σκοτώθηκε όταν μία μαύρη Corvette τον παρέσυρε κινούμενη με μεγάλη ταχύτητα στην Γλυφάδα, τα ξημερώματα της Τετάρτης. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, η μαύρη Corvette είχε προηγουμένως χτυπήσει άλλα δύο αυτοκίνητα, ενώ μετά την σύγκρουση με την μοτοσυκλέτα του Νάσου, ο οδηγός της φέρεται να βγήκε από το όχημα και να τράπηκε σε φυγή. Ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha σε ρεπορτάζ του αναφέρει μάλιστα, ότι το όχημα ήταν ανασφάλιστο.

Ο πατέρας του άτυχου Νάσου, Γιώργος Καρανίκας, απευθύνει έκκληση σε όσους γνωρίζουν οτιδήποτε να απευθυνθούν άμεσα στις αρχές. Την στήριξη του στον πατέρα και την οργή του για το συμβάν εξέφρασε και ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Αν γνωρίζετε κάτι ή ήσαστε μάρτυρας στο συμβάν, σας καλούμε να βοηθήσετε. Κοινοποιήστε.

(Φωτογραφία: Notia.gr)
 

  • dimitris

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ! ΕΛΕΟΣ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΤΥΧΗΜΑ ,ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ STOP ή ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ή Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ , ΘΕΩΡΗΤΑΙ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΓΛΗΜΑ!!! ΕΕΕΕ ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΘΑ ΡΙΞΩ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝ Η ΣΦΑΙΡΑ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΗΜΑ!!! ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΥΦΑΛΟΚΡΙΠΙΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΛΟΤΡΥΠΙΔΑ!!!!!!!!!!!!!

      17