Test βαλίτσα Maximus MX66: 52 λίτρα πρακτικότητας

Το top case Maximus MX66 με τα 52 λίτρα θα σου λύσει τα χέρια στις μετακινήσεις με τη μοτοσυκλέτα σου, χωρώντας σχεδόν όλα όσα χρειάζεσαι στις διακοπές σου, τα εβδομαδιαία ψώνια από το σουπερμάρκετ ή το βασικό σου εξοπλισμό, κι όλα αυτά σε μία ανταγωνιστική τιμή.

Δοκιμάζουμε την κεντρική βαλίτσα Maximus MX66

Ενδεικτική τιμή: 50 ευρώ

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, τα πρώτα μπάνια και οι εκδρομές έχουν ξεκινήσει, ενώ οι διακοπές είναι προ το πυλών. Για το λόγο αυτό, πρέπει πριν προετοιμαστείς κατάλληλα για να φορτώσεις την «καλή» σου με τα ανάλογα «μπαγκάζια», απευθυνθήκαμε στην εταιρεία ΠΑΤΜΑΝΙΔΗΣ Α.Ε. για να μας δώσει την κατάλληλη λύση. Το top case Maximus MX66 με τα 52 λίτρα αποθηκευτικού χώρου, θα χωρέσει σχεδόν τα πάντα για τις καλοκαιρινές σου διακοπές κι όχι μόνο!

Ευκολία τοποθέτησης

Αρχικά, πρέπει να ξεκινήσουμε τη δοκιμή μας αναφέροντας πως στη συσκευασία περιλαμβάνονται η πλαστική βάση της βαλίτσας μαζί με όλα τα απαραίτητα λαμάκια και βίδες-παξιμάδια που χρειάζονται για την τοποθέτησή της, καθώς και ένα ζευγάρι κλειδιά. Μιλώντας για αυτήν, θα διαρκέσει μόνο μερικά λεπτά χρησιμοποιώντας απλά εργαλεία που μπορεί να βρει ο καθένας στο σπίτι του. Οδηγίες βέβαια δεν παρέχονται στη συσκευασία αλλά η διαδικασία κρίνεται αρκετά εύκολη, αν όμως τα βρεις σκούρα, μπορείς να απευθυνθείς σε ένα οποιοδήποτε συνεργείο για την τοποθέτησή της.


 

Εμφάνιση – Ποιότητα κατασκευής

Η σχεδίασή της βαλίτσας Maximus MX66 είναι τέτοια που ταιριάζει σε κάθε μοτοσυκλέτα, ανεξαρτήτως κυβισμού και μεγέθους, από scooter μέχρι μεγάλες adventure. Το μαύρο ματ χρώμα ολοκληρώνει τη διακριτική της εμφάνιση, ενώ το carbon look στο καπάκι αποτελεί μία όμορφη σπορ πινελιά. Πέραν των άλλων, να συμπληρώσουμε πως είναι μία αεροδυναμική και στιβαρή κατασκευή, κάτι που καταλάβαμε από πρώτο χέρι στον αυτοκινητόδρομο, στον οποίο δεν συναντήσαμε κάποιο «κούνημα» λόγω του αέρα. Στις ελληνικές λακκούβες επίσης δε αντιμετώπισε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, χωρίς να «κοπανάει» όταν περνούσαμε πάνω από κακοτεχνίες των δρόμων. Αυτό που όμως θα θέλαμε να υπάρχει στο top case ΜΧ66, είναι μία τσιμούχα περιμετρικά του σημείου κλεισίματος που θα την καθιστούσε πλήρως αδιάβροχη, αν και είναι αρκετά δύσκολο να εισχωρήσει νερό στο εσωτερικό της.

Πρακτικότητα – Χωρητικότητα

Επιστρέφοντας στη χωρητικότητα, αξίζει να αναφέρουμε πως το top case MX66 της Maximus αγγίζει τα 52 λίτρα, νούμερο που μεταφράζεται σε δύο full-face κράνη σε XL μέγεθος και μερικά μικροαντικείμενα. Μέσα στην πόλη θα κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη, εφόσον μπορείς να αποθηκεύσεις κράνος, μπουφάν και γάντια μοτοσυκλέτας χωρίς να χρειάζεται να τα κουβαλάς συνέχεια μαζί σου. Ακόμα και στη «βόλτα» σου από το σουπερμάρκετ, θα καταφέρει να χωρέσει όλα τα ψώνια της εβδομάδας. Αρκετά χρήσιμοι φάνηκαν και οι λαστιχένιοι ιμάντες που διαθέτει, ώστε να συγκρατούν το καπάκι και να διευκολύνει τη διαδικασία του φορτώματος-ξεφορτώματος. Σε περίπτωση που θέλεις να την βγάλεις, αφαιρείται εύκολα και μπορεί να μεταφερθεί χάρη στο ειδικό χερούλι, αλλά δεν υπάρχει το αντίστοιχο «μαξιλαράκι» για την άνεση του συνεπιβάτη.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ΠΑΤΜΑΝΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΟΣ 15, 10442, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ

Ρωτήστε περισσότερα