• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Test Furygan TD12: Ο σύμμαχός σου στη ζέστη!

Τα TD12 της Furygan είναι κατασκευασμένα από συνθετικό ύφασμα και δέρμα για να είναι ελαφριά, διαθέτουν προστατευτικά και ενισχύσεις σε διάφορα σημεία και είναι αποτελεσματικά απέναντι στη ζέστη.

Δοκιμάζουμε τα καλοκαιρινά γάντια Furygan TD12.

Η Furygan όταν μιλάει για γάντια μοτοσυκλέτας «παίζει στο γήπεδό της», αφού η γαλλική εταιρεία ασχολείται με τον εν λόγο τομέα εδώ και αρκετές δεκαετίες. Μετά από τόσα χρόνια, πλέον έχει εμπλουτίσει τη γκάμα της με μία πληρέστατη σειρά ένδυσης, η οποία ισορροπεί μεταξύ ποιότητας, καινοτόμων λύσεων και τιμής, στοιχεία που την έκαναν γνωστή και στην ελληνική αγορά. Για αυτούς τους λόγους, απευθυνθήκαμε στην Motoway όπου και παραλάβαμε τα καλοκαιρινά γάντια Furygan TD12 για να τα δοκιμάσουμε στις καθημερινές μας μετακινήσεις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Χαμηλό βάρος και ευελιξία κινήσεων

Το Furygan TD12 είναι ένα κοντό καλοκαιρινό γάντι με το μήκος του να φτάνει μέχρι τον καρπό. Το υλικό κατασκευής του είναι ένα συνονθύλευμα από συνθετικό πολυεστερικό ύφασμα και δερμάτινα τμήματα. Αυτός ο συνδυασμός καταφέρνει να διατηρήσει το βάρος σε χαμηλά επίπεδα, ενώ ταυτόχρονα δεν αισθάνεσαι κανέναν περιορισμό στην ευελιξία των κινήσεων. Η εφαρμογή του αγκαλιάζει το χέρι σου και οι περιοχές ανάμεσα στα δάχτυλα είναι αρκετά ελαστικές, ενώ στη περιοχή του καρπού υπάρχει ένα κλείσιμο από velcro, στοιχεία που κάνουν πιο άνετη την πολύωρη οδήγηση.

Διάτρητα για αποτελεσματικότητα τις ζεστές ημέρες.

Τα Furygan TD12 αντιμετωπίζουν τις υψηλές θερμοκρασίες με ευκολία χάρη στην υφασμάτινη επιφάνεια τύπου mesh στο επάνω μέρος, όπως και τα διάτρητα δερμάτινα τμήματα. Αμφότερα αφήνουν μπόλικο δροσερό αέρα να εισέλθει στο εσωτερικό, μια δόση δροσιάς απέναντι στη ζέστη του καλοκαιριού, ενώ ταυτόχρονα τα χέρια σας θα παραμείνουν στεγνά από ιδρώτα ακόμα και τις ημέρες του καύσωνα.


 

Προστατευτικά και ενισχύσεις

Σε ότι αφορά την ασφάλεια, τα TD12 της Furygan θα σε προστατεύσουν και με το παραπάνω στις καλοκαιρινές σου μετακινήσεις. Στις κεφαλές των αρθρώσεων υπάρχουν προστατευτικά από σκληρό υλικό, καθώς και κάποιο αφρώδες στις περιοχές των μετακαρπίων και των φαλαγγών των δακτύλων. Επιπλέον ενισχύσεις από δέρμα suede, υπάρχουν στα επίμαχα σημεία του εσωτερικού της παλάμης, δίνοντας μία premium αίσθηση αυξάνοντας παράλληλα και την αντοχή στη φθορά. Κάτι όμως που θα θέλαμε να δούμε στα Furygan TD12, είναι το ειδικό ένθετο στους δείκτες των δακτύλων ώστε να είναι συμβατά με τις οθόνες αφής, κάτι το οποίο συναντάμε συχνά στα γάντια αυτής της κατηγορίας και τιμής.

Η άποψή μας

Τα γάντια Furygan TD12 είναι μία επώνυμη και προσιτή επιλογή, που θα σε δροσίσουν και θα σε κρατήσουν ασφαλή κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών σου διαδρομών, ενώ θα παραμείνουν άνετα στη πολύωρη οδήγηση λόγω του χαμηλού τους βάρους.
 
Furygan TD12: Ο σύμμαχός σου στη ζέστη!
Από συνθετικό πολυεστερικό ύφασμα και διάτρητα δερμάτινα τμήματα.
Αφήνουν  ανεμπόδιστη τη ροή του αέρα και να σε δροσίζει.
Προστατευτικά στις αρθρώσεις, στις φάλαγγες και τα μετακάρπια.
Εσύ προτιμάς πιο ελαφριά υφασμάτινα γάντια που φθείρονται όμως εύκολα ή πιο ανθεκτικά, αλλά και πιο δύσκαμπτα δερμάτινα;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

MOTOWAY ΚΑΜΠΡΑΝΗΣ Α.Ε.
ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 59,
54627, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ,

Ρωτήστε περισσότερα