net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο TORNADO TNT

Το νέο TORNADO TNT

TORNADO TNT

Με το Tornado Naked T, η κίνηση της πόλης είναι παρελθόν. Έχει δημιουργηθεί για να κερδίσει ακόμα και την καρδιά του αναβάτη με τις μεγαλύτερες απαιτήσεις σε τεχνικά και μηχανικά χαρακτηριστικά, παρέχοντας παράλληλα μια απαράμιλλη, απολαυστική εμπειρία.

 

To Tornado Naked Τ διαθέτει έναν μονοκύλινδρο, 4-χρονο, αερόψυκτο, 4-βάλβιδο κινητήρα, με διπλή ανάφλεξη, διατίθεται σε 125 κ.εκ και προσφέρει μέγιστη απόδοση καυσίμου σε όλες τις συνθήκες οδήγησης. Η μέγιστη ισχύς και ροπή, για τα 125 κ.εκ, είναι αντίστοιχα 11,5 ίπποι στις 9.000 στροφές/λεπτό και 1 κιλό ροπής στις 7.000 στροφές/λεπτό.

Tο Tornado Naked T έχει ζάντες 12 ιντσών με ελαστικά 120/70 και 130/70, κάτι που σημαίνει μεγάλη ευελιξία και σταθερότητα στο δρόμο. Διαθέτει, επίσης, ένα μπροστινό ανεστραμμένο πιρούνι διαμέτρου 41 χλστ.  και ένα αμορτισέρ στο πίσω μέρος, παράκεντρα τοποθετημένο, που ρυθμίζεται ως προς την προφόρτιση.

Το σύστημα πέδησης του Tornado Naked T εγγυάται μέγιστη απόδοση. Στο μπροστινό μέρος της μοτοσυκλέτας υπάρχει ένα υδραυλικό δισκόφρενο χάλυβα, διαμέτρου 220 χλστ και πίσω υδραυλικό δισκόφρενο διαμέτρου 190 χλστ, με CBS. Το ντεπόζιτο έχει χωρητικότητα 7,2 λίτρων. Διατίθεται σε 3 αποχρώσεις: Λευκό, Κόκκινο και Μαύρο. Η τιμή αγοράς είναι 2.250 ευρώ (δεν περιλαμβάνονται τέλη ταξινόμησης).

 

BENELLI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ