H Suzuki GSX-S750 στην MotoGP Replica μορφή της.

H Suzuki GSX-S750 στην MotoGP Replica μορφή της.

H Suzuki GSX-S750 στην MotoGP Replica μορφή της.

H Suzuki GSX-S750 στην MotoGP Replica μορφή της.

Suzuki GSX-S 750: Ειδική έκδοση MotoGP Replica

Μια έκδοση προς τιμήν της αγωνιστικής της ιστορίας, ετοίμασε η Suzuki για την GSX-S 750. Δείτε περισσότερα.

SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!

Φέτος, η Suzuki κλείνει 60 χρόνια παρουσίας στους αγώνες παγκοσμίως και ήδη, η αγωνιστική GSX-RR του MotoGP βάφτηκε σε νέα απόχρωση, για να τιμήσει το γεγονός. Μπορεί ακόμα να μην την είδαμε να τρέχει «επίσημα» λόγω Covid, όμως η GSX-RR του 2020 ενέπνευσε μια ακόμα νέα μοτοσυκλέτα.
 
Το μοντέλο που βλέπετε εδώ, είναι η νέα Suzuki GSX-S 750 MotoGP Replica, η οποία είναι το δεύτερο μοντέλο της μάρκας, που ντύνεται στα χρώματα της Ecstar Suzuki (η πρώτη, υπήρξε μια GSX-R1000). Το μοντέλο φέρει τον χαρακτηριστικό, μπλε-ασημί χρωματισμό της GSX-RR 2020, με τα λογότυπα της Suzuki, της Ecstar αλλά και το «RR» να την κοσμούν. Οι ζάντες επίσης φέρουν διακοσμητικές ταινίες, σε κίτρινο χρώμα, ενώ στο ρεζερβουάρ υπάρχει ειδικό tank pad για την περίσταση.
 
Το μοντέλο εξοπλίζεται επίσης, με ένα τελικό εξάτμισης από την Akrapovic, την εταιρεία που συνεργάζεται και με την ομάδα της Ecstar, στα Paddocks του MotoGP. Το «κακό» της υπόθεσης είναι ότι, η συγκεκριμένη έκδοση είναι προς το παρόν διαθέσιμη, μόνο στην Γαλλία, αφού η αντιπροσωπεία Suzuki της χώρας συνέβαλε καταλυτικά στην δημιουργία της.
 
Η τιμή της στην Γαλλία φτάνει τα 9.450 ευρώ, ένα ποσόν που έχει δεχθεί μια κάποια… κριτική, αφού κάποιοι θεωρούν τα 950 περισσότερα ευρώ από την αρχική έκδοση, πολλά, για ένα διαφορετικό χρώμα και ένα τελικό εξάτμισης. Πως σας φαίνεται;