• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Sunra Rainbow: Το οδηγείς και χωρίς δίπλωμα

Sunra Rainbow: Το οδηγείς και χωρίς δίπλωμα

Το Sunra Rainbow είναι το κατάλληλο όχημα για όσους αναζητούν ένα οικονομικό μέσο μετακίνησης που έχει προσιτή τιμή και δεν χρειάζεται δίπλωμα οδήγησης.

SUNRA: για αυτό θα την διαλέξεις .

Κατάλληλο και για όσους δεν έχουν δίπλωμα οδήγησης

Το Rainbow είναι ένα ελαφρύ ευέλικτο ηλεκτρικό scooter μικρών διαστάσεων με βάρος μόλις 49 κιλά, το οποίο παράλληλα καταφέρνει να είναι άνετο, ενώ διαθέτει και αρκετό χώρο για μεταφορά αντικειμένων. Η τεχνολογία κάνει τη ζωή καλύτερη και το Rainbow υπερκαλύπτει τους στόχους της καθημερινής μετακίνησης. Φωτεινό με μοδάτα χρώματα, σας δίνει την ελευθερία να επιλέξετε το σκούτερ του στυλ σας, ακόμα και αν δεν έχετε δίπλωμα οδήγησης. Διατίθεται σε τέσσερις χρωματισμούς, κόκκινο, άσπρο, μαύρο και μπλε.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τελική 25χλμ./ώρα και αυτονομία έως 87 χιλιόμετραΤο Rainbow τροφοδοτείται από έναν brushless ηλεκτροκινητήρα 1000W ο οποίος διαθέτει cruise control για την επίτευξη βέλτιστης οικονομίας, ενώ αναπτύσσει τελική ταχύτητα 25 χλμ./ώρα.
Η μπαταρία με χαρακτηριστικά 60V 20Ah και βάρους 9 κιλών, είναι αφαιρούμενη και σας επιτρέπει να φορτίζετε το Rainbow σας στο σπίτι, στην δουλειά ή όπου αλλού επιθυμείτε. Προσφέρει αυτονομία έως 87 χιλιόμετρα και ο χρόνος μιας πλήρους φόρτισης διαρκεί περίπου 4-ώρες.

Με σύστημα ανάκτησης ενέργεια για μέγιστη αυτονομίαTo Rainbow διαθέτει τεχνολογικές καινοτομίες που βελτιώνουν την αυτονομία και την απόδοση του. Πιο συγκεκριμένα, τροφοδοτείται από ένα σύστημα διαχείρισης BMS: Battery Management System το οποίο, παρέχει έλεγχο σε πραγματικό χρόνο του ρεύματος, της τάσης και της θερμοκρασίας της μπαταρίας. Παράλληλα, ο κατανεμητής ισχύος Field- Oriented Control (F.O.C) ελέγχει την επικοινωνία μεταξύ της μπαταρίας και του κινητήρα για την βέλτιστη απόδοση του.

Πολύ σημαντικό το γεγονός ότι το ηλεκτρικό κινητήριο σύστημα EBS έχει την δυνατότητα αντίστροφης λειτουργίας, παράγοντας ενέργεια κατά την επιβράδυνση σε κατηφορικό δρόμο ή κατά το φρενάρισμα. Η ενέργεια αυτή διοχετεύετε στις μπαταρίες με αποτέλεσμα την σημαντική αύξηση του βαθμού απόδοσης του συστήματος κίνησης.  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »