net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Scooters με υψηλές επιδόσεις και πρακτικότητα, αλλά και κατάλληλα για το δίπλωμα Α2!

Τρία scooters για Α2

Θέλεις να αποκτήσεις scooter με υψηλή ισχύ και δυνατότητες των μεγάλων μοντέλων της κατηγορίας, αλλά πιστεύεις ότι το δίπλωμα Α2 σε αποτρέπει από αυτά τα σχέδια; Ρίξε μια ματιά στα μοντέλα που παρουσιάζουμε, τα οποία συνδυάζουν την καταλληλότητα για Α2 με ισχυρό κινητήρα, πολύ καλούς χώρους για τη μεταφορά αντικειμένων αλλά και εμφάνιση που ξεχωρίζει!

 
Η κατηγορία διπλώματος Α2, ως γνωστόν, επιτρέπει στον κάτοχό του να οδηγεί μοτοσικλέτες με ισχύ μέχρι 35kW (τα οποία αντιστοιχούν σε 47 ίππους), αλλά και ταυτόχρονα αναλογία έως 0,27 ίπποι/κιλό βάρους. Οι απαιτήσεις αυτές σαφώς δημιουργούν μια συγκεκριμένη γκάμα μοντέλων που πληρούν τις προδιαγραφές, μέσα στην οποία υπάρχουν φυσικά και δίκυκλα που παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον. 

Στο παρόν αφιέρωμα, σας παρουσιάζουμε τρία GT scooters μεσαίου κυβισμού τα οποία πληρούν τις προδιαγραφές για δίπλωμα κατηγορίας Α2, φέροντας ωστόσο ισχυρούς κινητήρες, για μια ευχάριστη εμπειρία οδήγησης από τους αναβάτες που θα τα προτιμήσουν. Φυσικά, δεν παύουν να είναι scooters, το οποίο σημαίνει ότι η πρακτικότητα, η άνεση και η ευκολία παραμένουν σε πρώτο πλάνο! 

 

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ