• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

SYM VF185: Το πιο γρήγορο παπί της αγοράς είναι εδώ!

 

Το μεγαλύτερο και δυνατότερο παπί έρχεται από την Sym, έτοιμο να συναρπάσει μικρούς και μεγάλους. Μάθε περισσότερα…

Τα παπιά είναι μια κατηγορία που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα στη χώρα μας. Το μαρτυρούν άλλωστε οι πωλήσεις όλα αυτά τα χρόνια, καθώς αποτελούν ένα οικονομικό μέσο μετακίνησης, με χαμηλή κατανάλωση, λογικό κόστος χρήσης και ιδιαίτερη ευχρηστία μέσα στην πόλη. Τα τελευταία χρόνια με τις αυστηρότερες προδιαγραφές Euro4 η διαθέσιμη γκάμα των παπιών συρρικνώθηκε, την ώρα που λαχταριστές εκδόσεις από χώρες της Ασίας, χορταίνουν τα μάτια αλλά ανοίγουν την όρεξη για να τα δούμε και εδώ.  Παπιά με μεγαλύτερο κυβισμό και επιδόσεις που βάζουν φωτιά στα όνειρα μικρών και μεγάλων. Τώρα το VF185 καλύπτει αυτό το κενό με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς πρόκειται για το γρηγορότερο παπί που έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα!

Το νέο ισχυρό VF185 της Sym είναι πλέον διαθέσιμο προς παραγγελία με εκτιμώμενη αρχική διάθεση από τον Φεβρουάριο του νέου έτους. Ο κινητήρας των 185 κυβικών όπως μαρτυράει και η ονομασία του, το καθιστά το ισχυρότερο παπί που έχει πατήσει ποτέ τις ρόδες του στην Ελλάδα. Το 4βάλβιδο υγρόψυκτο μοτέρ αποδίδει 18 ίππους και συνεργάζεται με ένα κιβώτιο 6 σχέσεων! Ο δυναμικός σχεδιασμός περιλαμβάνει αιχμηρή μάσκα, ανασηκωμένη ουρά με επιθετικές χειρολαβές συνεπιβάτη και ενισχύεται από τον LED φωτισμό, στο εμπρός και πίσω φανάρι, καθώς και τα προειδοποιητικά φλάς.Η σέλα δύο επιπέδων και ο πίνακας οργάνων που συνδυάζει αναλογικές και ψηφιακές ενδείξεις αυξάνουν την εργονομία του αναβάτη. To VF185 κατασκευάστηκε για σπορ διαδρομές εντός πόλης και σε αυτό συνεισφέρουν το εμπρός τηλεσκοπικό πιρούνι μαζί με το πίσω μονό αμορτισέρ. Έμφαση έχει δοθεί και στον τομέα της ασφάλειας, με τους δίσκους τύπου μαργαρίτα να συνεργάζονται με σύστημα ABS, να φροντίζουν για την διαδικασία της επιβράδυνσης. Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει μέσα από τέσσερις ξεχωριστούς χρωματισμούς.Προς το παρόν δεν υπάρχει διαθέσιμη τιμή, αλλά αυτή αναμένεται να ανακοινωθεί τον Ιανουάριο. Μείνετε συντονισμένοι για ότι νεότερο. 

 
  • ���. �������������

    ���� ����� ����� ������� ����� ����� ������. ��� ������� ��������� �� �������� �� crypton x YAMAHA power.

      1
  • Ανδρεας

    Ο κυριότερος λόγος πιστεύω που τα παπιά έχουν επιτυχία είναι η απουσία του συμπλέκτη. Εδώ βλέπουμε μια μοτοσυκλέτα που απλά φοράει το κουστούμι ενός παπιου. Μη μας δουλεύετε λοιπον.......

      10

SYM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ