Αυτή είναι η οριστική τιμή του SYM Maxsym TL465 στην Ελλάδα.

SYM Maxsym TL465: «Κλείδωσε» η τιμή του!

Οριστικοποιήθηκε η τιμή του Maxsym TL465 – Δείτε πόσο θα κοστίζει οριστικά, το δικύλινδρο μοντέλο της SYM στην αγορά μας.

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Μόλις πριν λίγο, πληροφορηθήκαμε την οριστική τιμή του SYM Maxsym TL465, του δικύλινδρου scooter της SYM που ανοίγει μια νέα εποχή για την εταιρεία ξεκινώντας ουσιαστικά την δική του κατηγορία.  Το TL465 αναμένεται να μπει σύντομα σε διαθεσιμότητα, ωστόσο μέχρι τώρα η τιμή του δεν είχε επιβεβαιωθεί ακόμα οριστικά. Ε λοιπόν, αυτή ή ώρα ήρθε.

Το SYM Maxsym TL465, λοιπόν, θα κοστίζει 6.995 ευρώ, ενώ θα είναι διαθέσιμο από την αρχή του επόμενου έτους και συγκεκριμένα, από τον Ιανουάριο.

Το SYM Maxsym TL465 θα είναι το πρώτο δικύλινδρο scooter στην ιστορία της SYM, με τον δικύλινδρο κινητήρα του να αποδίδει 41 ίππους και 4,3 ροπής. Η τελική μετάδοση γίνεται με αλυσίδα, ενώ το μοντέλο εξοπλίζεται με ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και μονό αμορτισέρ με μοχλικό, πίσω. Η κατανομή βάρους του μοντέλου προσεγγίζει το 50/50 μεταξύ εμπρός και πίσω τροχού, για βέλτιστη οδηγική συμπεριφορά.

Ο αναβάτης του TL465 απολαμβάνει 2 έγχρωμες οθόνες στον πίνακα οργάνων, ενώ έχει στην διάθεση του και βολικό χώρο κάτω από την σέλα.

Διαβάστε περισσότερα για το SYM TL465, από την πρώτη μας οδηγική επαφή μαζί του κάνοντας ένα κλικ εδώ.