• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
SYM Jet 14 125: Με επίπεδο πάτωμα και αποθηκευτικό χώρο 18 λίτρων

SYM Jet 14 125: Με επίπεδο πάτωμα και αποθηκευτικό χώρο 18 λίτρων

Με σύγχρονη σχεδίαση, χαμηλή κατανάλωση, μέγιστη πρακτικότητα και εξαιρετική ευελιξία, το SYM Jet 14 125 θα μετατρέψει την καθημερινή σου μετακίνηση σε μια ευχάριστη διαδικασία.

Επίπεδο πάτωμα και αποθηκευτικός χώρος για ένα full face κράνος


Ο 18 λίτρων αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα προσφέρει τη δυνατότητα τοποθέτησης ενός full face κράνους, ενώ στο εσωτερικό της ποδιάς υπάρχει ένας επιπλέον κλειστός αποθηκευτικός χώρος με θύρα ταχυφόρτισης USB 2.0 για smartphone. Τα όργανά αποτελούνται από ένα μεγάλο αναλογικό ταχύμετρο στο κέντρο, με τον δείκτη της βενζίνης αριστερά του και μια ψηφιακή οθόνη δεξιά. Ο διαθέσιμος αναδιπλούμενος γάντζος επιτρέπει την εύκολη μεταφορά τσάντας, ενώ το μεγάλο επίπεδο δάπεδο εξασφαλίζει την πρακτική αποβίβαση / επιβίβαση στο scooter και την εύκολη μεταφορά αντικείμενων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ανανεωμένη σχεδίαση με Full LED φωτισμό


Το Jet 14 125 είναι  μικρό σε διαστάσεις με σύγχρονη, αιχμηρή σχεδίαση που αποπνέει μια ελαφριά σπορ αύρα. Η μάσκα του φιλοξενεί τους διπλούς προβολείς, τα LED φώτα θέσης σε σχήμα μπούμερανγκ και τα ενσωματωμένα φλας, ενώ τεχνολογίας LED είναι και το πίσω φωτιστικό σώμα. Πόντους στην εμφάνιση προσθέτουν και τα πλαστικά σε carbon look που υπάρχουν σε πολλά σημεία του scooter, καθώς και το όμορφο κάλυμμα του τελικού της εξάτμισης. 

Βελτιωμένες επιδόσεις και χαμηλότερη κατανάλωση


Η καρδιά του Jet 14 είναι ένας μονοκύλινδρος, τετράχρονος, διβάλβιδος αερόψυκτος κινητήρας των 124,6 κυβικών εκατοστών, με βελτιωμένες επιδόσεις σε ιπποδύναμη και ροπή κατά 10% και 12% αντίστοιχα.  Αποδίδει 11,5 ίππους στις 8.500 σ.α.λ. και 1,09 χιλιογραμμόμετρα ροπής στις 6.500 σ.α.λ. Η τροφοδοσία του γίνεται με ηλεκτρονικό ψεκασμό E.F.I. Continental ενώ η κατανάλωση είναι μειωμένη και κυμαίνεται στα 2,4λ./100χλμ. Συνεργάζεται με ένα κιβώτιο CVT μεταβαλλόμενης σχέσης, το οποίο φροντίζει για την ομαλή μεταφορά της δύναμης στο δρόμο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »