• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

SP Connect: Ο καλύτερος τρόπος να στερεώσεις το κινητό σου

 

Δες τώρα γιατί τα συστήματα της SP Connect είναι ο γρηγορότερος και ασφαλέστερος τρόπος τοποθέτησης και στερέωσης του smartphone ή του GPS σου.

Το σύστημα της SP Connect ™ κατέχει διεθνή πατέντα και είναι ο γρηγορότερος και ασφαλέστερος τρόπος τοποθέτησης και στερέωσης του smartphone σας ή του GPS σας. Προσφέρει μία ευρεία γκάμα προϊόντων για το τηλέφωνό σας, παρέχοντας εύκολες εφαρμογές για μοτοσυκλέτα, ποδήλατο, τρέξιμο και πολλές άλλες δραστηριότητες.

Η Αυστριακή εταιρεία με τρομακτική εμπειρία στην σχεδίαση, ανάπτυξη και κατασκευή υψηλής ποιότητας και αισθητικής εξαρτημάτων από πλαστικό και αλουμίνιο, είναι βασικός προμηθευτής των μεγαλυτέρων εργοστασίων κατασκευής οχημάτων όπως της BMW, MERCEDES, FORD κ.α. και διαθέτει μονάδες παραγωγής σε Ευρώπη και Ασία.


 
Το σύστημα SP CONNECT επιλέγεται ως επίσημος συνεργάτης από τις εταιρείες Piaggio Group, Cannondale, KTM, Ducati, Stromer, οι οποίες προωθούν ανάλογα προϊόντα της SP CONNECT σε όλο τον κόσμο, με τα δικά τους λογότυπα.
 
Η εταιρεία ΜΟΤΟ ΠΗΓΑΣΟΣ, επίσημος αποκλειστικός διανομέας Ελλάδος των προϊόντων της Αυστριακής SP CONNECT – ΒΑΣΕΙΣ & ΘΗΚΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ, ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ.

Παρέλαβε και διαθέτει όλα τα νέα μοντέλα της Αυστριακής SP CONNECT και τις εφαρμογές τους για τα νεότερα και δημοφιλέστερα κινητά της αγοράς. Ενδεικτικά αναφέρουμε:
  • UNIVERSAL SET ΚΑΘΡΕΦΤΗ: 29,99 ευρώ     
  • ΘΗΚΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΚΑΘΡΕΦΤΗ: 39,99 ευρώ     
  • UNIVERSAL ΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΙΜΟΝΙ: 89,99 ευρώ        
  • UNIVERSAL SET ΤΙΜΟΝΙ: 79,99 ευρώ     


Πληροφορίες για ενημέρωση και παραγγελίες:
ΜΟΤΟ ΠΗΓΑΣΟΣ, Ελ. Βενιζέλου 26, Καλλιθέα, 
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΩΛΗΣΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΛΙΑΝΙΚΗ.
Τηλ. 210 4221060