H νέα QJMotor SRV300. Είναι αλήθεια πολύ κοντά σε μια Harley!

QJmotor: Ετοιμάζει την δική της «Harley»;

Ένα νέο American-style μοντέλο μοτοσυκλέτας κυκλοφόρησε τα τελευταία 24ωρα στα διεθνή μέσα, όπου απεικονίζει ένα πιθανό νέο sportster από την QJMotor. Δείτε περισσότερα…

Η QJMotor είναι πολύ γνωστή κυρίως στην αγορά της Κίνας, τμήμα του κολοσσού QianJiang Motors, που αναμένεται να κατασκευάσει την νέα Harley-Davidson 338R στο προσεχές μέλλον. Ωστόσο, φαίνεται ότι η εταιρεία ετοιμάζει και κάτι ακόμα, εμπνευσμένο από τον χαρακτήρα των Harley-Davidson.
 
Πιο συγκεκριμένα, η εικόνα που βλέπετε εδώ φέρεται να δείχνει το νέο υπό ανάπτυξη μοντέλο της QMotor, ονόματι SRV300. Η μορφή της θυμίζει sportster, με λιτό εμπρός μέρος στην εμφάνιση και την χαρακτηριστική σιλουέτα από εκεί και πίσω, ενώ για τους φίλους της H-D, η ομοιότητα με το Forty-Eight δεν κρύβεται! Το χαρακτηριστικό σχήμα σέλας και ρεζερβουάρ και η διπλή απόληξη της εξάτμισης στα δεξιά, υπογράφουν το στυλ του μοντέλου.
 
Αν παρατηρήσετε και λίγο περισσότερο, φαίνεται εύκολα ότι στο μοντέλο χρησιμοποιείται δικύλινδρος V κινητήρας. Αυτό μπορεί να είναι κρίσιμης σημασίας παράγοντας, ώστε το μοντέλο να τοποθετηθεί κατάλληλα στην κατηγορία, ίσως μάλιστα να αποτελέσει και βάση για μια νέα Harley! Η συνεργασία της QJMotor με την Harley-Davidson δεν είναι άγνωστη, όσον αφορά την 338R. Θα μπορούσε η νέα μοτοσυκλέτα αυτή, να αποτελεί έναυσμα μιας νέας πτυχής της συνεργασίας; Ο καιρός θα δείξει, καθώς ακόμα τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.